Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duikvaker: koop nu kaarten met korting en maak kans op een Scubapro duiktas!

Wil jij met 20% korting naar Duikvaker en ook nog eens kans maken op een Scubapro duiktas? Bestel dan nu je toegangskaart met de speciale kortingscode van DuikeninBeeld.

Op 1, 2 en 3 februari 2019 is het weer Duikvaker, het jaarlijkse evenement voor duikend Nederland en België! Alweer voor de 27ste keer is dit duikevent de start van een mooi duikseizoen! Een enorm oppervlak vol met duikmaterialen, de leukste bestemmingen, opleidingen, veel aandacht voor de natuur, gadgets, allerlei activiteiten en presentaties!

En natuurlijk is ook DuikeninBeeld er weer met allerlei activiteiten waar je als bezoeker aan mee kunt doen – voor duikers én door duikers! Schuif aan bij specialisten aan de thematafel, doe mee aan de Nationale Duikveiligheidsquiz, stem op je favoriete duikfoto’s in de expo (of beter nog: laat zelf een foto voor de expo afdrukken!), ontmoet de makers en klets over jouw duikavonturen! Heb je ideeën voor of opmerkingen over DuikeninBeeld, wij horen ze graag.

Korting én kans op een duiktas

Wie in de voorverkoop zijn entreekaarten koopt met de kortingscode van DuikeninBeeld (maar liefst 20% korting!), maakt bovendien kans op een Scubapro Porter Bag ter waarde van 185 euro of een Crew Bag 50 liter ter waarde van 135 euro. Altijd handig als je in Nederland gaat duiken of op (duik)vakantie gaat.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB19 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij één van de twee Scubapro duiktassen.

De actie loopt tot en met vrijdag 1 februari 2019 om 15:00 uur.

Dit bericht delen

Avatar
Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *