Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Nieuws / Snorkelnieuws

PADI Mermaid programma’s voor iedereen

Mermaiding is hot! En het leuke is, het is voor iedereen wat je leeftijd ook is. Bij Dive Inc kun je terecht voor alles van workshop tot instructeurscursus.

Wow, wat een aandacht was er tijdens Duikvaker voor het PADI Mermaid-programma! Het was echt overweldigend om zo veel positieve aandacht te krijgen tijdens de eerste keer dat we op een beurs stonden.

Nieuwe instructeurs

Heel veel tijd om na te genieten was er niet, want de allereerste PADI Mermaid Instructor Development Course stond twee weken later voor de deur. Drie cursisten, Brenda, Debbie en Demi, durfden het avontuur (met mij) aan en we hebben ons drie dagen lang ondergedompeld in de wereld van zeemeerminnen. Voor mij echt superfijn, want nu ben ik niet meer de enige PADI-zeemeermin in Nederland. Samen met deze drie fantastische instructeurs zijn we bezig om meer bekendheid te geven aan het programma.

Dankzij alle aandacht die we op de beurs hebben gekregen, komt er steeds meer interesse in het PADI Mermaid-programma. Zwemmen als zeemeermin wint steeds meer populariteit. Niet alleen bij kinderen, maar zeker ook bij volwassenen! Binnenkort mogen we de activiteit voor een vrijgezellenfeest organiseren; hoe leuk is dat!

Met of zonder staart

Ook voor duikscholen is het Mermaid-programma heel interessant, want het brengt een heel nieuw publiek naar je duikschool of -winkel en je zwembad. En dat biedt natuurlijk weer heel veel nieuwe mogelijkheden! Een opmerking die ik veel hoor is, dat mensen wel nieuwsgierig zijn naar de monovin, maar niet met een staart willen zwemmen. Ook dat kan, want bij ons kun je ook een workshop volgen om te leren zwemmen met een monovin; de staarten zijn dan optioneel. Onze ervaring is, dat (bijna) iedereen uiteindelijk ook een staart aan wil proberen.

Zelf ervaren?

Wil je samen met je duikteam of staff ervaren hoe leuk én intensief het kan zijn om te zwemmen met een monovin of weten wat er alleemaal mogelijk is met het PADI Mermaid-programma? Neem dan contact op, want we komen heel graag bij jouw zwembad langs om al je vragen te beantwoorden én voor een unieke ervaring (met of zonder staart 😉)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief