Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker-aanbieding: Jouw foto op Chromaluxe

Verdienen jouw foto’s het ook om gezien te worden? Dan is een Chromaluxe fotoprint dé manier – een heldere fotoprint waar de kleuren vanaf spatten. Nu maar liefst met 15% Duikvaker-korting.

Speciale Duikvaker-actie - 15% korting!

Speciaal voor Duikvaker kunnen we met ChromaLuxe-specialist Arca jou een fotoprint aanbieden met 15% korting.
Deze actie geldt de hele maand februari 2024. Gebruik bij het bestellen de code duikvaker2024 en de korting wordt verrekend!

Bestellen (en de prijs berekenen) is heel makkelijk! Ga naar de Chromaluxe-website, upload je foto en je ziet de prijs in het gewenste formaat (nog zonder de 15% korting). Besluit je dat je de print wilt bestellen, dan voer je de kortingscode duikvaker2024 in en wordt de 15% korting in mindering gebracht. Vervolgens klik je op bestellen! Arca gaat de print voor je maken en stuurt deze samen met de factuur aan je op. Klaar om bij jou aan de muur te schitteren.

Wil je eerst overleg of heb je vragen, dan kun je ook terecht bij Ron Offermans. Stuur per e-mail of via WeTransfer de foto naar fotograaf@ron-offermans.nl. Ron Offermans kijkt dan samen met jou wat de beste oplossing is. Uiteraard geldt de korting ook als je in de actieperiode via hem bestelt.

Wat is Chromaluxe?

Een van de allermooiste manieren om je prachtige onderwaterfoto’s (en andere foto’s) te laten afdrukken, is op ChromaLuxe-materiaal. De afdrukken zijn ongekend helder waardoor het lijkt alsof er diepte in de foto’s zit. De kleuren spatten er als het ware vanaf. ChromaLuxe-afdrukken zijn aangebracht op een dunne plaat aluminium die aan de achterkant is voorzien van een frame waaraan de afdruk kan worden opgehangen. Door het frame hangt de afdruk vrij van de muur, een prachtig decoratief effect.

In tegenstelling tot een inkjetafdruk ligt de inkt niet aan de oppervlakte van de afdruk, maar wordt deze door middel van een tot 200 graden verhitte drukpers in het aluminium zelf aangebracht. De toplaag van het aluminium heeft een coating met een zeer hard oppervlak, waardoor de afdruk kras- en waterbestendig is. Ophangen in vochtige ruimtes als keuken of badkamer is geen probleem.  Een ChromaLuxe-afdruk is enorm kleurvast en zal zijn kleuren ruim vier keer langer vasthouden dan fotopapier.

Zo wordt een ChromaLuxe fotopaneel gemaakt

Foto: René Weterings
Foto: Ron Offermans
Foto: René Weterings

Uitvoeringen

Je hebt de keuze uit een glanzend, zijdeglans of mat oppervlak. Voor speciale toepassingen is de normale witte toplaag van het basismateriaal vervangen door geborsteld aluminium waardoor in de witte delen van de foto geborsteld aluminium zichtbaar wordt.

Formaten

Je kunt zelf exact opgeven op welk formaat je de foto afgedrukt wilt hebben tot een maximale maat van 100 x 150 cm. Let er wel op dat de verhouding van het opgegeven formaat overeenkomt met de verhouding van de aangeleverde foto en houd er rekening mee dat er rondom één centimeter van het origineel verloren gaat tijdens de verwerking.

1 reactie

  1. Prachtige expositie!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief