Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Het verhaal achter de foto

Saltpier snappers – Het verhaal achter de foto

Arie Vreugdenhil, die in oktober bij ons in beeld is, duikt graag bij de Zoutpier op Bonaire. Geen wonder als je hierop wordt getrakteerd.

Tijdens mijn vakantie op Bonaire heb ik vaak bij de Zoutpier gedoken. Net als de Zeelandbrug in Nederland is hier altijd wel wat moois te zien. Vaak heb je verrassende ontmoetingen met adelaarsroggen, tarpons, grote barracuda’s, groene murenes en schildpadden. Het mooiste vond ik toch de pier zelf, mooie lijnen die in de oppervlakte lijken te verdwijnen met scholen vis eronder, die wanneer je deze rustig benadert zeer geordend onder de pier blijven hangen. Als de kleur van de vis dan ook nog eens mooi contrasteert met de blauwe lucht, kan ik er een hele duik aan spenderen. Geweldig!

Arie Vreugdenhil is deze maand ‘in beeld’ op DuikeninBeeld. Klik hier voor meer foto’s en het verhaal van deze fotograaf.

Lees en kijk nog een ‘verhaal achter de foto’:


Brede ringsprietslak


IJsduik in Vinkeveen


Het piratenschip

Het verhaal achter de foto
Dat beelden vaak meer zeggen dan duizend woorden, staat buiten kijf! Maar soms kan het verhaal het beeld versterken. In deze serie vertellen onderwaterfotografen het verhaal achter de foto – hun beleving of de techniek!
Heb jij ook zo’n foto met een mooi verhaal? Plaats de foto in je album in de fotogalerie en stuur een mailtje naar redactie@duikeninbeeld.tv met het verhaal. Een selectie van de verhalen zal worden geplaatst op DuikeninBeeld. Nog geen eigen album, registreer je, upload een foto en je hebt een eigen album.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief