Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Kom naar de zevende editie van de Olympus PEN/OM-D Experience!

Ook dit jaar vindt in Zeeland het grootste event voor de Olympus onderwaterfotograaf plaats. Olympus stuurt van 7 tot en met 9 september een internationaal team naar Zeeland om je te inspireren.

Foto: Paul Koopman, winnaar in 2017


Fotografeer je met een Olympus PEN/OM-D? Dan mag je dit weekend niet missen. Kom en doe mee. Laat je inspireren en meld je nu aan.

Dit jaar zorgen initiatiefneemster Karin Brussaard en Olympus voor een weekendvullend programma voor onderwaterfotografen die met een Olympus PEN of OM-D camera fotograferen. Mensen kunnen met elkaar in gesprek over de camera’s, lenzen en andere foto uitrusting, met elkaar duiken, er worden workshops en lezingen gegeven en op zondag is er de traditionele fotowedstrijd met afsluitende BBQ.

De meest creatieve foto in 2017 werd gemaakt door Sandra Boerlage.

Op zaterdag zijn er diverse workshops onder leiding van de Duitse onderwaterfotograaf Herbert Frei en Karin Brussaard. Vervolgens ga je met een opdracht het water in en worden na de duik de foto’s besproken. Op zaterdagavond na de barbecue American Style verzorgen Karin en Herbert een aantal presentaties met spectaculaire foto’s.

Zowel op zaterdag als zondag zijn twee Olympus technici uit Portugal aanwezig en kun je gratis sensoren en lenzen laten schoonmaken.

Tijdens de PEN/OM-D Experience komen beginnende én gevorderde fotografen aan hun trekken. Maar het allerbelangrijkste zijn de goede sfeer en gezelligheid.

En dit is nog lang niet alles. Wil je meer weten over dit event? Kijk dan even op de PEN/OM-D Experience website of houd DuikeninBeeld in de gaten. Uiteraard zie je de foto’s van de wedstrijd na het weekend ook weer op DuikeninBeeld.

Wil je foto’s van 2017 nog eens kijken, klik dan hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief