Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Magic Island Dive Resort, Filipijnen

In Moalboal op het Filipijnse eiland Cebu vind je Magic Island. Moalboal staat vooral bekend om zijn geweldige steile wanden vol met harde en zachte koralen, zoals bij het populaire Pescador Island. Maar ook een duik met meer dan een miljoen sardienen op slechts 10 minuten varen van het resort is een adembenemende ervaring tijdens je duikvakantie bij Magic Island.

Magic Island Dive Resort
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het resort heeft slechts 10 vrijstaande bungalows, waardoor persoonlijke service een garantie is voor jouw verblijf! Bovendien vind je op slechts enkele meters vanaf het duikcentrum het geweldige huisrif. Na ongeveer 40 meter begint het kleurrijke rif en na nog eens 30 meter bereik je de drop-off: een wand die daalt tot 55 meter diepte, vol met zachte koralen en een verscheidenheid aan onderwaterleven. Gegarandeerd dat je hier ook verschillende schildpadden tegenkomt (het record staat nu op 15 verschillende gespotte schildpadden tijdens 1 duik!). Een must-see voor iedere duiker en een echte uitdaging voor onderwaterfotografen is het paringsritueel van de mandarijnvis, dat je op het huisrif van Magic Island iedere avond tijdens zonsondergang kunt aanschouwen!

Niet te missen tijdens een vakantie in Magic Island is de geweldige dagtrip naar de walvishaaien, waar je zowel kunt duiken als snorkelen met de grootste vis van de zee. Volledig begeleid door het eigen team: de divemasters  en de keukenprinsessen die een overheerlijke barbecue klaarmaken!

Beleef de ultieme ‘Magic Experience’ en bezoek tijdens jouw vakantie ook Magic Oceans.

MAgicIsland_filipijnen_Pescador East 2017-08-30_1674
????????????????????????????????????
MAgicIsland_filipijnen_DSC5347s
MAgicIsland_filipijnen_Wim 10-07-10 Pescador West- Noord (1)
MAgicIsland_filipijnen_Freek Maas 2015 (58) - 2
MAgicIsland_filipijnen_JP Bresser _DSC0152 (1)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief