Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Grand Opening Filipijnen met Magic Resorts

Het mag weer! Magic Resorts kan weer buitenlandse gasten verwelkomen op de twee duikresorts in de Visayas (Centraal-Filipijnen).

Beide resorts, Magic Island Dive Resort in Moalboal, Cebu en Magic Oceans Dive Resort in Anda, Bohol, zijn volledig operationeel en hebben de 2 jaar durende lockdown op de Filippijnen overleefd. Toen de heropening van de Filippijnen in februari werd aangekondigd, ondergingen beide resorts een grote renovatie en restauratie om dezelfde kwaliteit van dienstverlening te kunnen bieden als voorheen.

Ultieme Magic-ervaring!

Met dezelfde medewerkers, die met de lach op hun gezicht de wereldberoemde Filippijnse gastvrijheid bieden, zijn Magic Island en Magic Oceans nog steeds in staat om gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dive Masters Manuel (ook bekend als Mani) en Jason hebben hun oog voor detail niet verloren en kunnen nog steeds de kleinste beestjes rond Moalboal en uiteraard de befaamde parende mandarijnvissen op Magic Islands huisrif vinden. Natuurlijk worden de smakelijke mocktails in Magic Oceans geserveerd door de lieftallige Esther, terwijl de populaire zingende chef-kok het heerlijkste eten bereidt om een ​​perfecte vakantie compleet te maken. Geweldig duiken, geweldige service – dat is de ultieme Magic-ervaring!

Magisch duiken

Alle duikliefhebbers uit Amerika en Europa die gebruikmaakten van de heropening van de Filippijnen en hun duikvakantie doorbrachten in (een van de) Magic Resorts, worden hartelijk ontvangen, niet alleen door het personeel, maar ook door het onderwaterleven rond Moalboal en Anda. De eerste passerende walvishaaien, springende voshaaien, parende mandarijnvissen en zelfs parende flamboyante inktvissen worden gespot! Iedereen is opgewonden om zo’n lange tijd blije duikers weer te zien!

De Filippijnen binnenkomen

Op 11 februari, de eerste dag van de heropening, kwamen de eerste honderden buitenlandse toeristen de Filippijnen binnen. Sindsdien zijn honderdduizenden toeristen het land binnengekomen om te genieten van een tropische vakantie, voor de meesten een langverwachte reis. Als je je geldige paspoort, retourticket, bewijs van covid-vaccinatie, een negatieve test (PCR/antigeen) en een verzekeringsdekking voor kosten voor covid-behandeling meeneemt, mag je het land in. Een continu soepel verloop van de toeristenstroom kan er binnenkort toe leiden dat sommige eisen worden opgeheven!

Maak je klaar voor je onvergetelijke duikvakantie bij Magic Resorts en boek je vakantie met een geweldige openingskorting: reservations@magicresorts.online

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief