Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Magic Oceans Dive Resort start het jaar met last-minute aanbieding

De feestdagen zijn voorbij en een nieuw decennium is van start gegaan. Voor veel mensen is dit de tijd van het jaar om duikplannen te maken! Magic Oceans Dive Resort in Anda, Bohol, Filipijnen, start het jaar met een hele mooie last-minute aanbieding: boek jouw duikvakantie voor een verblijf in januari en/of februari 2020 en ontvang 50% op een vooraf geboekt duikpakket!


Dit 4* boetiek duikresort is gelegen in het Zuid-Oosten van Bohol, in het rustige en niet-toeristische stadje, Anda. Met meer dan 25 duikstekken die een geweldige combinatie bieden van riffen, gezonde koraaltuinen, wanden en muck duiken, is het duiken hier zeer veelzijdig. Van verschillende critters en naaktslakken tot het grotere onderwaterleven, zoals een walvishaai die voorbij zwemt: duiken bij Magic Oceans is geschikt voor alle soorten duikers en onderwaterfotografen.

Met 16 vrijstaande bungalows, een groot zwembad, een aangelegd strand, een pier om makkelijk bij onze grote Bangka boten te komen en een gloednieuwe spa is dit de perfecte locatie voor jouw volgende duikvakantie.

Voor meer informatie over Magic Oceans, kijk op de website of stuur een e-mail naar reservations@magicresorts.online

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief