Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Duikvaker VirtualXpo

Kom naar Magic Resorts!

Verlang jij ook zo naar een vakantie? Naar duiken in heerlijke warme wateren en genieten van het bijzondere onderwaterleven in het Verre Oosten? Vooral in deze tijden is het belangrijk om iets leuks op de planning te hebben staan en waar word je vrolijker van dan van een geplande duikvakantie naar de tropen?

Magic Resorts Philippines is ook dit jaar weer aanwezig bij Duikvaker en biedt jou de mogelijkheid om uit te kijken naar een onvergetelijke duikervaring. Arie, Desiree & Cynthia staan klaar om je live te adviseren over duiken in de Filipijnen en de twee kleinschalige Magic Resorts.

Garantie

Met de “niet kunnen reizen, geld terug”-garantie kun jij met een gerust gevoel jouw vakantie plannen, zonder veel consequenties!

Foto: Beth Watson.

Duikvaker VirtualXpo


Duikvaker vindt anders dan anders online plaats – een VirtualXpo. Ook online is hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, op 6 en 7 februari 2021 de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel presentaties.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief