Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Magic Oceans opent luxe spa

Magic Oceans Dive Resort in Anda, Bohol, Filipijnen presenteert met trots de opening van een spa: de Mahika spa.

De spa biedt verschillende soorten services en geeft duikers de mogelijkheid om te relaxen tussen de duiken door of niet-duikende partners om zichzelf te verwennen gedurende de dag.

Gasten kunnen nu onder andere genieten van verschillende soorten massages, van de traditionele Hilot-massage tot een ontspannende Zweedse massage met geurende aroma’s. De spa heeft twee massageruimtes, geschikt voor een individuele behandeling of twee gasten tegelijk.

Ook is er aan de handen en voeten gedacht: een voet-spa, hand-spa, reflexologie of een mani- of pedicure kan worden geregeld.

Yoga

Bovendien biedt Magic Oceans Dive Resort yoga aan voor diegenen die hun balans willen vinden en hun geest en lichaam met elkaar willen verbinden. De Mahika Spa heeft een yogaterras met uitzicht op de Japanse tuin voor gasten die hun eigen oefeningen willen doen. Bovendien kan een privésessie met een professionele yoga-instructeur geregeld worden en kunnen gasten zich elke zaterdag aanmelden voor de zonsondergangyoga-sessie!

Boek individuele behandelingen of boek een spa-pakket en ontvang extra kortingen!

Ga voor meer informatie over de Magic Oceans Mahika Spa naar de website of stuur een e-mail naar reservations@magicresorts.online.  

2 reacties

  1. Wauw wat mooi… toch maar weer terugkomen naar jullie.

    REAGEREN
  2. Begin december waren ze er nog druk mee bezig en toen al even gespiekt op de bouwplaats. Ik ben benieuwd hoe het geworden is!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief