Inloggen

Wachtwoord vergeten?

PADI Pro Event 2019 – De Course Directors

Maak kennis met de PADI Course Directors die op zondag 24 november aanwezig zijn op het PADI Pro Event 2019

Ferdinand van Luttikhuizen

Ferdinand is Fulltime Course Director, Trimix en Freedive instructeur en eigenaar van Diveplace Utrecht. Hij is duikinstructeur sinds 2000 en heeft zowel in Nederland als in het buitenland gewerkt. Als innovator en marketeer streeft hij het hoogst haalbare na. Door zijn vakmanschap, didactisch vermogen en jarenlange ervaring en expertise staat hij erom bekend kwalitatief zeer sterke professionals af te leveren. Diveplace is een Award winnend duikcentrum met een 25tal enthousiaste professionals. Boek jij je Divemaster of Instructeurs opleiding bij Diveplace, dan word je een uitstekende professional die overal ter wereld kan werken.

Vincent Maissan

Mijn naam is Vincent Maissan en ik heb onlangs de opleiding tot Course Director voltooid. Ik ben PADI Pro geworden om mensen te helpen ontwikkelen en hun grenzen te verleggen. Sinds de oprichting van MaiDiving in 2016 leg ik de focus op vervolgopleidingen voor duikers, die wij op maat aanbieden. Persoonlijke aandacht, kennis en professionaliteit staan voor mij als instructeur centraal.

Jacob Childs

Ik duik sinds mijn twaalfde, ik leerde het in Queensland, Australië. Vrij snel kreeg ik belangstelling voor wrakken en technisch duiken en ik volgde het traject naar instructeur en Instructor Trainer. Ik heb in heel Australië, de zuidelijke Pacific en Europa gedoken. Ik woon tegenwoordig in Amsterdam, maar ik geef wereldwijd les voor diverse duikcentra.

Maarten van den Hazel

Mijn eerste duikervaring? Ik deed alles verkeerd, maar het was alsof ik thuiskwam. Het virus sloeg toe en ik heb alles opzijgezet om te gaan duiken. Het heeft mijn leven op ontelbaar veel manieren verrijkt en veranderd! Ik ben instructeur geworden, ben dol op lesgeven en heb veel landen gezien. Ik vertel je graag over het leven als PADI Pro en hoe ook jij dit kunt worden. Als PADI Course Director leid ik je graag op.

Peter Rombaut

Peter Rombaut is PADI Silver Course Director van het PADI duikcenter Bubble&Dive (Gentbrugge, België). Met meer dan 25 jaar duikervaring , waarvan 15 jaar als actief PADI duikinstructeur, werkt hij enthousiast mee aan de kwaliteitsvolle duikopleidingen van zowel recreatieve duikers als duikprofessionals in België, Nederland en Egypte. Zijn ervaring als manager binnen de Belgische overheid gebruikt hij om moderne coachingtechnieken in zijn IDC te introduceren, waardoor het IDC een compleet groeiproces is. Het duikcentrum Bubble&Dive is een dynamisch bedrijf waar nu een 15-tal PADI duikprofessionals aan de slag zijn.

Pascal van der Lei

Op mijn 15de startte ik met duiken en wist ik meteen dat ik les wilde gaan geven. Ik ben toen al aan het traject naar PADI duikinstructeur begonnen en heb het in 2006 afgerond. In maart 2017 ben ik gecertificeerd als Course Director en sinds die tijd geef ik les in zowel binnen als buitenland. Er is niets mooiers dan de mensen die je lesgeeft te zien groeien in hun zelfvertrouwen. Eat, Sleep, Dive, Repeat!

Remco van ’t Hooft

Ik ben Remco van ’t Hooft, Course Director van RnG Diving in Breda. Na jaren als instructeur gewerkt te hebben ben ik sinds 2019 Course Director. Ik ben actief in binnen- en buitenland. Een mix van opleidingen vind ik leuk, dan eens een DSD, dan weer een Open Water Diver en dus nu ook IDC’s. Daarnaast probeer ik met een aantal duikscholen in binnen- en buitenland contact te houden. We plaatsen ook IDC-kandidaten in het buitenland.

Rob Sijmons

Ik ben Rob Sijmons, Padi Course Director sinds 2008. Ooit begonnen met duiken nadat Jacques Cousteau de onderwaterwereld in beeld had gebracht. Voor mij is onder water zijn ontsnappen aan de drukte die daarboven heerst. Een van de mooiste ervaringen is om andere duikers kennis te laten maken met deze wereld. Het opleiden/begeleiden van instructeurs is daaruit ontstaan. Kom eens kijken wat de onderwaterwereld jou kan bieden.

Berdi Boeve

Leuk dat je de tijd neemt dit te lezen! Ik ben Berdi Boeve en ben PADI Course Director. Met 20 jaar internationale ervaring ben ik met liefde en plezier jouw PADI professionele duikcoach. Wat jouw ambitie ook is als PADI professional, ik help je graag verder om het beste uit jou te halen. Plezier hebben in lesgeven gaat het makkelijkst wanneer je jezelf bent. Wie je bent, dat gaan we samen uitvinden. Kom kennismaken in Amsterdam op 24 november!

Ruud Witte

Mijn naam is Ruud Witte, enthousiast duiker sinds 1997, PADI instructeur sinds 2001 en PADI Course Director sinds 2012. Met mijn ervaring als instructeur, in Nederland en daarbuiten, help ik je graag op weg naar certificering als duiker en instructeur. Jouw succes staat daarbij voorop. Ik werk samen met het professionele duikcentrum Dive Post in Zoetermeer. Samen bieden wij alles wat jij nodig hebt op weg naar de volgende stap in jouw duikcarrière.

Erwin Ligthart

Mijn naam is Erwin Ligthart, één van de twee Course Directors van Divecenter Scubido in Schoorl. Ik ben nu 19 jaar duikinstructeur waarvan twee jaar op Curaçao. Samen met mijn vrouw Barbara ben ik nu 17 jaar eigenaar van Divecenter Scubido. Buiten het lesgeven op alle niveaus ligt mijn passie bij het technisch en rebreatherduiken. Het geven van instructeursopleidingen aan kleine groepen is binnen Scubido onze specialiteit. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.

Georges Van den Abeele

Ik ben PADI Course Director en eigenaar van het 5*IDC Resort IDS Aalst. Meer dan 45 jaar in de duikwereld waarvan 30 jaar onder de PADI-vlag. Ik was ook actief als CD in Egypte, Turkije, Cyprus en Filipijnen en ben nu nog steeds daar voor Tec-duiken en -opleidingen. IDS Aalst is niet grootschalig, maar wij geven kwaliteitsvolle opleidingen. Met een goed, vriendelijk en ervaren team.

Johan Amerijckx

Johan Amerijckx is al 20 jaar PADI Professional en 14 jaar eigenaar van DIVEadventures in Antwerpen-Lint-Mechelen. Hij is Course Director sinds 2009 en ook TEC Deep Instructor Trainer, EFR Instructor Trainer, TEC Sidemount Instructor Trainer, Trimix instructor. Waarom Divemaster/IDC-cursus bij DIVEadventures? Flexibele cursusdata (in samenspraak met de kandidaten), 3 zwembaden (1 privé), stages met ECHTE cursisten in Divemaster-cursus, gratis ‘DIVEadventures-IDC’-map met waardevolle tips én 99 % slaagt bij de eerste IE.

Jan van Voorst

Jan van Voorst is PADI Course Director en eigenaar van Scuba Republic in Zandvoort aan Zee. Het enige PADI 5 star IDC Resort aan het strand, met een uniek eigen indoor trainingszwembad (met seaview!). “Onze ‘IDC at the Beach’ is de ultieme belevenis om met je voeten in het zand, Instructor te worden! Dankzij ons eigen zwembad kun je in jouw tempo, alle vaardigheden eigen maken. Of je Instructor wordt om te reizen, of het voor jezelf doet; Scuba Republic is dé ideale bestemming voor jouw IDC.

Michel Quint

Mijn naam is Michel Quint, 37 jaar oud en woonachtig in Rhenen. Getrouwd en trotse vader van 3 kids. Zelfstandig ondernemer en eigenaar van PADI 5*IDC Dive Resort Discovery Divers Veenendaal met als standplaats het zwembad ‘de Vallei’ in Veenendaal. Naast Course Director ben ik werkzaam als beroepsduiker in de Nederlandse in- en offshore markt met als specialisme het opsporen van conventionele explosieven, zowel op het land als in het water. Ook geef ik geregeld les bij NYD, de beroepsduikopleidingenschool in Noorwegen (Oslo). Naast de duikschool hebben we een actief Public Safety Diver Team (PSD Nederland), waarmee we zo veel als mogelijk assistentie bieden aan wie dat nodig heeft.

Chris Azab

Chris duikt sinds 1998 en is in 2009 PADI Course Director geworden. Sinds 2015 is zij TEC Trimix Instructeur Trainer. Ze heeft 11 jaar in Sharm el Sheikh gewoond en meer dan 12000 duiken gemaakt. ‘Mijn werk en passie is om mensen naar een hoger niveau te brengen.  Dit doe ik door middel van het geven van PADI IDC’s en Instructeur Specialties, zoals onder andere Sidemount en Adaptive Techniques, als ook PADI TEC cursussen.’

Het PADI Pro Event 2019 vindt plaats op 24 november vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur in de brasserie van Bowling Knijn in Amsterdam. Hier presenteren 17 PADI Course Directors uit Nederland en België zich in een informele meet & greet. Kom kennis maken, kom vragen stellen! PADI geeft ook korte presentaties over professional worden en de opleidingen en is aanwezig voor al je PADI-vragen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief