Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

PADI Pro Event 2019 – Deel je passie en word PADI Professional

Is duiken je passie? En zoek je een manier om je passie te delen met anderen? Of wil je van je passie je werk maken? Kom dan naar het PADI Pro Event op 24 november in Amsterdam en leer alles over de weg naar duikprofessional.

Er zijn heel veel redenen om duikprofessional te worden in Nederland en België of in het buitenland. Misschien droom je van palmbomen en witte stranden of wil je bij het instructieteam van je lokale duikschool horen omdat het altijd zo gezellig is.

Een PADI professional is een PADI Divemaster of PADI Instructeur die na een gedegen opleiding mensen meeneemt in de geweldige onderwaterwereld in Nederland en België of in het buitenland. Misschien vraag je je af of dit wel leuk is in onze wateren, maar juist hier zorg je ervoor dat iemand onder iets zwaardere omstandigheden leert duiken en ervaring opbouwt. Dus jouw duikers staan straks in Egypte of op Bonaire stevig in hun schoenen en kunnen ze zich bij de koraalriffen gemakkelijk redden.

Een ding hebben alle duikprofessionals gemeen – ze willen hun enorme passie voor duiken delen.
Wanneer ga jij jouw passie delen?

Een andere vraag is of het loont om hier les te geven. Eerlijk gezegd, de meeste PADI Divemasters en Instructeurs leiden duikers hier op omdat ze het superleuk vinden om te doen en ze hun passie graag delen. Voor de meesten geldt dat het een hobby is waar heel veel liefde en tijd in gestoken wordt. Maar er zijn er ook die er in Nederland en België van kunnen leven en een duikcentrum hebben of freelance werken.

Toch liever naar tropische oorden? Juist dan is het goed om je PADI Divemaster of Instructeursopleiding hier te volgen. PADI Course Directors geven de opleidingen hier in jouw tempo en wanneer jij kan. Dus lekker doorwerken en/of sparen terwijl je de cursus in het weekend of zelfs op afspraak volgt. Veel Course Directors hebben ook contacten in het buitenland en kunnen je op weg helpen met een gebiedskeuze of zelfs een baan op Bonaire of Bali! Waarom kom je niet kennis maken met deze heren en dames? Klik hier alvast voor een korte voorstelronde!

Het PADI Pro Event 2019 vindt plaats op 24 november vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur in de brasserie van Bowling Knijn in Amsterdam. Hier presenteren 17 PADI Course Directors uit Nederland en België zich in een informele meet & greet. Kom kennis maken, kom vragen stellen! PADI geeft ook korte presentaties over professional worden en de opleidingen en is aanwezig voor al je PADI-vragen.

2 reacties

  1. Ik duik sinds deze zomer, maar wil er graag meer mee doen. Is dit event dan ook voor mij? Of moet je dan een stuk verder zijn?

    REAGEREN
  2. Hoi Marga,
    Leuk dat je zo enthousiast bent! Zeker komen hoor! Wellicht is de weg wat langer voor je. Maar met we kunnen allemaal graag een pad met jou uitstippelen.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief