Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

PADI-opleidingen in een weekend bij Souldivers

In de bruisende wereldstad Rotterdam organiseert 5* PADI IDC Duikcentrum Souldivers diverse PADI opleidingen in een weekend. Maak eens nader kennis met de stad die volgens toonaangevende bladen in de top tien van de wereld staat (architectuur, uitgaansleven, culinair, etc) en haal tegelijkertijd je volgende PADI duikbrevet. Je verblijft in een ho(s)tel in het centrum, vlakbij de vestiging van Souldivers.

Voor beginners biedt Souldivers de Open Water opleiding in één of twee weekends. Als je al gebrevetteerd duiker bent, kun je in één weekend je Advanced Open Water brevet halen. Daarvoor doen we 5 adventure dives, waaronder Diep en Navigatie.

Daarnaast is het mogelijk om 2 specialties in een weekend te volgen. Kijk voor de mogelijkheden op www.souldivers.nl/duikschool/padi-specialties/weekend-specialties/. Hierbij geldt een korting van € 50 op de totaalprijs per weekend.

Heb je ook al (bijna) 50 duiken en wil je graag Master Scuba Diver (MSD) worden? Als je op de Duikvaker beurs een pakket van 5 specialties boekt geldt daarvoor een aantrekkelijke prijs en krijg je ook nog het PADI Master Scuba Diver brevet gratis.

Souldivers_uitreiking   Rotterdam_Markthal

 

   Souldivers is lid van HISWA Duiksport.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief