Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Isis Weterings – Bubblemaker!

Isis mag van haar vader en moeder voor het eerst kennismaken met het duiken tijdens hun vakantie op Lanzarote.
Of het leuk was? Lees en kijk mee!


Datum: 23 augustus 2016
Duiklocatie: Playa Chica, Lanzarote (Puerto del Carmen)

duikreport-call-to-action-350x85

Hoi jongens en meisjes,

Ik ben Isis ik heb woensdag een bubblemaker duik gedaan. Het was mijn eerste echte duik, ik vond het best wel eng aan het begin. Ik vond het moeilijk om te ademen maar toen ik even onder water was toen lukte het wel. We hebben gespeeld met een torpedo onder water. En mijn duik leraar heette Daniel. En ik heb bellenringen gemaakt en het lukte niet altijd. Deze duik was papa’s 700e duik en dat vond ik heel grappig. En we zijn nu in Lanzarote. En de duik school heet Safari Diving. Vrijdag ga ik nog een bubbelmaker duik doen!

Doei jongens en meisjes!

(foto’s en film: René & Cindy Weterings)

3 reacties

 1. Wat super leuk om te zien en te lezen Isis.
  Ik ben Super Trots op je.
  X Veronique ? mama van Ruud

  REAGEREN
 2. Wat leuk, Isis! De eerste van heel veel duiken!

  REAGEREN
 3. Wat stoer Isis!

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief