Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Nu ook bijlage voor TG-7 verkrijgbaar | Handboek digitale onderwaterfotografie

Het mooie van het Basishandboek digitale onderwaterfotografie is dat er losse bijlagen voor camera’s beschikbaar zijn. Komt er een nieuwe camera, dan schrijft auteur Ron Offermans een nieuwe bijlage. Ook nu!

De Olympus TG-7 is dit najaar op de markt gekomen. Ron Offermans heeft de camera inmiddels van binnen en buiten bekeken en een bijlage gewijd aan deze nieuwe Olympus camera.

In de basisbijlage word je stap voor stap door de instellingen van de TG-7 geleid en geeft Ron tips hoe je met deze camera mooie(re) foto’s kunt maken. Er is ook een uitgebreide versie voor meer gevorderde fotografen waarin dieper op de materie wordt ingegaan.

De specifieke bijlagen voor camera’s zijn een aanvulling op het Handboek Digitale Onderwaterfotografie – De basis waarin auteur Ron Offermans de algemene theorie bespreekt en handige tips geeft waar elke fotograaf veel aan heeft. In de bijlagen worden de instellingen en menu’s van een bepaald type compactcamera onder de loep genomen.

Meer bijlagen

Kijk voor actuele info over nieuwe bijlagen en de verkoopadressen op de website van Handboek digitale onderwaterfotografie.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief