Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Win een Mares ademautomaat! | Duikvaker 2024

Mares is jarig en viert dat met twee fantastische cadeaus. Op beide Duikvaker-dagen geeft het Italiaanse merk een ademautomaat weg. Voldoende reden om langs te gaan, toch?!

75 jaar geleden werd Mares opgericht door Ludovico Mares en onze slogan “Just Add Water” is een belangrijk element van onze bedrijfscultuur – het geeft perfect weer waar wij vandaag nog steeds voor staan. Om deze feestelijke aangelegenheid te vieren en om ook jou te laten meegenieten kan je tijdens Duikvaker onze top-of-the-line Mares ademautomaat ATLAS ADJ 62X TBP winnen – zowel op zaterdag als op zondag!

Hoe maak je kans?

Enige voorwaarde is dat je je vóór 16 uur op onze stand aanmeldt voor onze maandelijkse digitale Mares nieuwsbrief en dat je om 16 uur wanneer de trekking plaatsvindt, aanwezig bent op de Mares stand.

Graag zien en spreken we je op onze Mares stand tijdens Duikvaker en we wensen jullie alvast veel geluk met de verloting! De winnaars zullen nog meer genieten van de fascinerende onderwaterwereld dankzij de geavanceerde prestaties van deze ademautomaat met zijn superieure technologie.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief