Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Atomic T25 – Beter wordt het niet!

Ademautomaten van Atomic worden wereldwijd geroemd om hun prestaties en betrouwbaarheid. Want bij Atomic kijkt men niet alleen naar techniek, ook naar de materialen. Is er een materiaal dat beter en sterker is? Dan gebruiken ze dat.

De Atomic T25 ademautomaat zal zeker een product zijn waar jouw hart wat sneller van gaat kloppen en het spreekwoordelijke water van in de mond loopt. De ultra-exclusieve T25 Limited-Edition Anniversary Ademautomaat is ongelooflijk sterk en verbluffend mooi en staat voor 25 jaar aan superieur design, techniek en prestaties.

De T25 is een sterk geëvolueerde versie van de iconische T3 ademautomaat van volledig titanium. De engineers van Atomic hebben voor deze ademautomaat gebruikgemaakt van nog exotischer processen, waardoor hij de status van “Diamond” krijgt.De T25 Ademautomaat is met precisie vervaardigd uit massieve staven titaniumlegering en gecoat met een nieuwe door Atomic ontwikkelde diamantachtige hardheidscoating (DLC). Deze coating wordt door Atomic ‘Burnt Titanium’ genoemd en geeft een verbluffend mooie en unieke regenboog-achtige afwerking aan de automaat.

Uiteraard biedt deze automaat alle unieke features en prestaties zoals we die gewend zijn van Atomic automaten. Dit kunststukje mag je niet missen!

1 reactie

  1. Zal een mooi prijsje aan hangen

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief