Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Lumbalumba Resort Manado komt naar Duikvaker 2022

Lumbalumba Resort – Manado is ook weer van de partij tijdens de Duikvaker in 2022. Met leuke nieuwtjes en mooie aanbiedingen.

Al sinds vele jaren kun je ons vinden op hetzelfde plekje in de hal, stand 408. Dit jaar is een beetje anders omdat Roel er niet bij kan zijn maar wordt vervangen door Pim, de nieuwe partner in Lumbalumba. Daarbij zullen ook de vertrouwde gezichten van Roels zus Hanna, en goede vrienden Melanka en Eveline weer in de stand te vinden zijn. Tijdens de beurs hebben we zoals altijd vele leuke aanbiedingen maar dit keer hebben we ook leuke nieuwtjes te melden. Er staan een aantal spannende dingen te gebeuren waarvan we tijdens de Duikvaker al een beetje bekend kunnen maken. We hebben een nieuwe samenwerking waardoor je nu een nog veelzijdigere vakantie in Noord-Sulawesi kan beleven.

Bezoek ons daarom in de stand maar kom ook naar de 2 presentaties die Pim gaat geven. Op beide beursdagen om 11.30 is deze presentatie te bekijken in Theater 1.

Duikvaker 2022

Wanneer:
zaterdag 2 april van 10 tot 18 uur

zondag 3 april van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 14,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB22 (geldig tot en met 1 april). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Dry Bag ter waarde van 79 euro.
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

En ook bij DuikeninBeeld staat er van alles op het programma!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Vergeet vooral ook niet een kijkje te nemen in onze foto-expo waar onderwaterfotografen hun foto exposeren plus het verhaal achter de foto.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief