Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Met 20% korting naar Duikvaker én kans op een Scubapro Dry Bag!

Wil jij met 20% korting naar Duikvaker op 2 en 3 april en ook nog eens kans maken op een Scubapro DryBag 45? Bestel dan nu je ticket met de speciale kortingscode van DuikeninBeeld.

Eindelijk, het kan weer! Op zaterdag 2 en zondag 3 april is het tijd voor Duikvaker, het jaarlijkse evenement voor duikend, snorkelend en freedivend Nederland en België! Voor de 30ste keer is dit duikevent de start van een mooi duikseizoen! Dé plek waar je moet zijn voor duikmaterialen, de leukste bestemmingen, opleidingen, veel aandacht voor de natuur, gadgets, allerlei activiteiten en presentaties!

En natuurlijk is ook DuikeninBeeld er weer met allerlei activiteiten waar je als bezoeker aan mee kunt doen – voor duikers én door duikers! Schuif aan bij specialisten aan de thematafel, doe mee aan de quiz, bewonder de mooiste duikfoto’s in de expo, ontmoet de makers en klets over jouw duikavonturen! Heb je ideeën voor of opmerkingen over DuikeninBeeld, wij horen ze graag.

Korting én kans op een SCUBAPRO Dry Bag 45

Wie in de voorverkoop entreekaarten koopt met de kortingscode van DuikeninBeeld (maar liefst 20% korting!), maakt bovendien kans op een Scubapro Dry Bag 45 ter waarde van 79 euro. Een geweldige tas van een mix van sterk nylon en polyester voor alle weersomstandigheden waar je spullen droog in blijven op een duikdag!

Duikvaker 2022

Wanneer:
zaterdag 2 april van 10 tot 18 uur

zondag 3 april van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 14,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB22 (geldig tot en met 1 april)
Gratis parkeren

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB22 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Dry Bag.
De actie loopt tot en met vrijdag 1 april 2022.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief