Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Kampioenschap Onderwaterfotografie: doe mee als team!

Binnenkort start de inschrijving voor de belangrijkste onderwaterfotografiewedstrijden in Nederland – het Zeeuws en Open Nederlands Kampioenschap (ONK). Een nieuw onderdeel van de wedstrijd is een teamkampioenschap.

groep duikers

Het is een spraakmakende en veel gevraagde verandering in het kampioenschap! Een teamcompetitie met een aantal teams van fotografen, begeleid door bekende en ervaren onderwaterfotografen, speciaal voor fotografen die nog niet eerder aan het Open Nederlands Kampioenschap hebben deelgenomen.

Vorm zelf een team
Ook kun je zelf een team samenstellen en de competitie aangaan! Verenigingen, duikcentra en een groep duikvrienden kunnen een team vormen en zich inschrijven voor de wedstrijd.

Teamkampioen
Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal zes leden. Je doet mee door voor alle zes de categorieën van het ONK één foto in te leveren. Samen bepaal je welke foto’s worden ingeleverd en iedere deelnemer van het team neemt met minimaal één foto deel. Alleen de totale score van het team telt, de individuele scores worden niet bekend gemaakt. Het team met de hoogste gezamenlijke score wordt kampioen!

Korting voor NOB-leden
NOB-leden krijgen € 2,50 korting op de inschrijving. De kortingscode is te vinden in Onderwatersport Magazine die op dinsdag 7 maart bij de leden op de deurmat valt.

Het wedstrijdreglement staat nu online op www.fotokampioenschap.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief