Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Maak kans op de ONK Shoot Out On Holiday duikreis naar Egypte!

Alleen al door mee te doen aan het ONK Onderwaterfotografie en -film maak je kans op een te gekke duikreis: de ONK Shoot Out On Holiday, die in september 2022 in Egypte plaats zal vinden!

Iedere deelnemer aan het ONK kan deze prijs winnen. Je hoeft daarvoor nog geen eens in één van de wedstrijdonderdelen te winnen – deelname alleen is al voldoende. Hoe leuk is dat én… wat let je om de tweede wedstrijdperiode (van 6 tot en met 12 september) nog mee te doen!

Dive and Travel organiseert samen met het ONK van 24 september 2022 tot en met 1 oktober 2022 een leuke en leerzame duikreis voor duikers die graag fotograferen. De ONK Shoot Out On Holiday reis is een gezellige duikreis waarbij je een week lang intensief bezig bent met je hobby, duikt op de mooiste riffen in Egypte en veel van elkaar leert.

Je verblijft in het Shams Alam hotel aan de Rode Zee in het zuiden van Egypte en er worden 10 bootduiken op de mooiste duikstekken in het zuiden van de Rode Zee gemaakt. De week wordt afgesloten met een wedstrijddag op de mooiste riffen die je eerder in de week ontdekt hebt. Helemaal in de sfeer van het ONK.

De juryvoorzitter van het ONK, Gertjan Eg, zal de Shoot Out-reis begeleiden. De ONK Shoot Out On Holiday is een uitgelezen kans om in tropisch water onder optimale omstandigheden wedstrijdervaring op te doen.

De duikreis is inclusief retourvlucht Amsterdam – Marsa Alam, vervoer Marsa Alam luchthaven – Shams Alam Beach Resort v.v., verblijf van 7 nachten 2-persoons standaard kamer o.b.v. All-Inclusive, duikpakket van 5 dagen bootduiken, 2 bootduiken per dag inclusief fles, lucht en lood en deelname aan de ONK ‘Shoot Out On Holiday’ fotowedstrijd.

Er is een beperkt aantal plekken voor de reis beschikbaar. Wil je niet wachten op de uitslag en zeker weten dat je mee kunt naar Egypte, boek dan nu alvast je reis bij Dive and Travel. Win je de prijs, dan krijg je je reissom uiteraard teruggestort. Let op! de normale annuleringsvoorwaarden gelden.

Meer info over de actie ONK Shoot Out On Holiday

Meer info over de duik- en fotoreis met Dive and Travel

Meer info over ONK Onderwaterfotografie en -film 2021

1 reactie

  1. Kan je met deze trip ook mee als je niet aan het ONK meedoet?

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief