Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

De finalisten van hét duikmoment van 2022 – Stem nu!

Wat een jaar! Ruim 50 videoclips kregen we binnen voor Hét duikmoment van 2022! Dit zijn de tien finalisten.

Aan mooie duikmomenten geen gebruik in 2022! Dat bleek wel uit de vele inzendingen die we kregen – van Azië tot de Caribbean, van de de Rode Zee tot de Oosterschelde, mooie duikmomenten genoeg! Een lastige klus voor de jury die bestond uit duikers, filmers en ook niet-duikers. Samen stelden zij een shortlist van tien mooie momenten samen die in de finale meedingen naar Hét duikmoment van 2022.

Stemmen!

De shortlist is gemaakt en nu is het aan jou om je favoriete duikmoment te kiezen en mede te bepalen wat Hét ultieme duikmoment van 2022 wordt en dus ook wie eeuwige roem verdient en een waardebon en twee kaarten voor Duikvaker krijgt. Stemmen kan tot en met 31 december 2022 en eenmaal per e-mailadres.

Wie zitten er in de finale? Je ziet ze hieronder…

Klik hier wanneer het stemformulier niet wordt geopend.

Klik hier wanneer het stemformulier niet wordt geopend.

Film jij ook onder water?

Heb jij een geweldige duik of een bijzondere vakantie op video vastgelegd? Dan kun je het hele jaar door op DuikeninBeeld je beleving laten zien. Heel makkelijk… plaats een duikreport!  Geen video, maar wel foto’s of alleen een mooi verhaal? Ook dan kun je een duikreport plaatsen.

En maak je komend jaar een videoclip van een mooi moment? Zet hem dan maar vast klaar vor Hét duikmoment van 2023 – daarover in het najaar van 2023 meer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief