Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Een dag vol (onderwater)natuur

Aanstaande zondag staat in het teken van onderwaterfotografie en -video op het Nature Talks Photo Festival. Met presentaties van nationale en internationale fotografen en filmers en volop tijd om met elkaar over de wereld onder water en fotografie te praten!

 

Foto: Nico van Kappel

Reis mee naar alle hoeken van deze planeet en neem een kijkje onder de waterspiegel in de DuikeninBeeld-zaal. Of ga naar presentaties over allerlei andere vormen van de natuur boven water – binnen en buiten de grenzen. Geniet van de schoonheid van de natuur!

‘Onze’ sprekers nemen je mee de wereld over, laten je zien hoe je freedivend nog mooiere foto’s van zeeleven kunt maken, geven je een kijkje net onder de waterspiegel in enkelhoog water, kijken met de juryleden van het ONK hoe wedstrijdfoto’s worden beoordeeld en tonen hoe je ook snorkelend de natuur onder water kunt vastleggen. Klik voor het hele programma in de DuikeninBeeld-zaal.

Foto: Fred Buyle

Meer dan alleen onder water

Maar met een DuikeninBeeld-ticket ligt er meer natuur voor je open. Je bent welkom bij alle presentaties in het basisprogramma van Nature Talks, waar je je kunt verbazen over hoe mooi de natuur wel niet is.
Ook kun je de fotobeurs bezoeken en kennismaken met de nieuwste producten van gerenommeerde fotomerken. En wat te denken van de foto-expo met de mooiste foto’s van nationale en internationale fotografen.

Bestel nu je kaarten voor zondag 11 november en laat je inspireren en verrassen!  

Tot 11 november!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief