Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Ga op de foto en maak kans op leuke prijzen | Duikvaker 2024

Terug van weggeweest! De DuikeninBeeld Fotolijst! Ga op de foto en maak kans op leuke prijzen én een mooie herinnering aan Duikvaker.

Ook deze Duikvaker kun je ergens in de drie hallen of gewoon op de stand van DuikeninBeeld dé fotolijst van DuikeninBeeld tegenkomen. Ga op de foto én maak kans op één van de prijzen die door Mares, Fourth Element, Amilco Benelux en Sealife Benelux beschikbaar zijn gesteld.

Wat denk je van een handige duiklamp, de Sealife Dragon Mini 1300S? Of het nieuwste masker van Fourth Element, de Seeker. En met de Manta Ray vinnen van Oceanic wordt elke duik geweldig. In de Cruise Drybag van Mares blijft wat droog moet blijven droog. En jij kunt een van deze prijzen winnen.

Wat je moet doen?
Je kunt de lijst mét DuikeninBeeld-mensen overal op de beurs tegenkomen, soms op de stand van DuikeninBeeld, soms zwervend over de beursvloer. Laat de kans op een leuke herinnering aan Duikvaker niet liggen en ga alleen of met al je vrienden (hoeveel passen er in het frame?) op de foto!

De foto’s worden uiterlijk op woensdag 7 februari op onze Facebook-pagina en op DuikeninBeeld geplaatst. Deel de foto niet later dan 13 februari op je tijdlijn op Facebook of op Instagram onder vermelding van @duikeninbeeld en #dibfoto24 (zorg wel dat hij op ‘openbaar’ staat, anders zien we het niet)! Rond 20 februari maken we de winnaars van de prijzen bekend.

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief