Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Indonesië - algemeen / Nieuws

Win een Passport to Paradise bij Murex Resorts op Duikvaker

Bezoek Murex Resorts op Duikvaker en maak kans op een droomreis naar Noord-Sulawesi in Indonesië.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lembeh Resort - Reef & Boat-Murex_juni2021
Murex Manado - Mainland Soft Corals

Ook dit keer zal Murex Resorts weer aanwezig zijn op Duikvaker in Houten op 4 en 5 februari. Je vindt ons op de stand van Dive and Travel in Hal 2. Pim van Schendel staat daar klaar om je van alle nieuwtjes op de hoogte te brengen. Want.. Murex Resorts heeft tijdens de pandemie niet stilgezeten – er zijn fantastische verbeteringen doorgevoerd in beide resorts. Dat laat hij je op de stand graag zien in de fotoboeken en de video’s… en op het podium!

Duikvaker-special

Natuurlijk hebben we ook een mooie special. Als je boekt tijdens Duikvaker, krijg je een voucher ter waarde van 10% van het vooraf geboekte verblijf en duikpakket. De voucher kun je tijdens de vakantie gebruiken voor extra duiken, drankjes of een excursie. Noem het maar, alle activiteiten die je bij ons in Noord-Sulawesi kunt boeken, kun je ermee betalen.

Presentaties over Passport to Paradise

Op beide Duikvaker-dagen zal Pim een presentatie geven over onze Passport to Paradise-trip.
Passport to Paradise is de beste manier om alles te zien wat Noord-Sulawesi in Indonesië te bieden heeft – boven en onder water. Duik Manado, Bunaken, Bangka en de beroemde Lembeh Strait in 1 vakantie. Duik op de beroemde drop-offs van Bunaken en verbaas je over al het macroleven dat in Lembeh rondzwemt en kruipt.

Win een een droomreis!

Hoe je kans maakt op een 9-daagse Passport to Paradise? Zorg dat je een van de presentaties van Pim op het podium bijwoont en registreer je daar om kans te maken op de droomreis. Op zondagmiddag maken we de winnaar bekend in de stand van Dive and Travel.

1 reactie

  1. I don’t understand your language but we love the Passport

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief