Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Maak op Duikvaker kennis met TUSA en win

TUSA zal dit jaar weer groots aanwezig zijn op Duikvaker – met jackets, duikcomputers en het nieuwe Zensee masker. En… met de TUSA stickeractie en puzzel!

TUSA heeft met de Intega in 2021 een uniek 3D-sync gelaatstuk geïntroduceerd dat op zo goed als elk gezicht perfect aansluit. Nu in 2022 komt er een nieuw frameloos masker bij – de Zensee. Ook de Zensee heeft de unieke pasvorm zoals je alleen van TUSA kent. TUSA maakt de best passende duikbrillen ter wereld en heeft voor ieder gezicht wel het best passende masker. De nieuwe 3D-technologie zorgt voor een nog bredere, betere pasvorm.
Dat kun je hier wel lezen, maar eigenlijk moet je het gewoon proberen. Op de TUSA stand kan je alle duikbrillen bekijken en passen. Alle modellen zijn aanwezig en alle beschikbare kleuren zijn te bewonderen. Goed om te weten: alle duikbrillen worden na het passen “coronaproof” gereinigd. Je kan ze dus met een gerust hart op je gezicht zetten.

Dit jaar is er ook een uitgebreide presentatie van de stabilizing Jackets. Alle award winnende modellen staan stuk voor stuk gepresenteerd. En er is gelegenheid om te passen zodat je weet wat de juiste maat voor jou is.
Daarnaast is er veel aandacht voor de nieuwe TUSA TC1 duikcomputer. ’s Werelds meest gebruiksvriendelijke volwaardige duikcomputer op horlogeformaat. Ervaar dat je zonder lezen van de handleiding deze duikcomputer wél kan bedienen.

Als je dan toch even komt kijken, vraag dan gelijk aan een van de TUSA Crew members een TUSA sticker en een deelnameformulier. Want jij kan kans maken op een échte TUSA TC1 duikcomputer van € 329,–! Hoe? Dat lees je daar ter plekke. Neem ook gelijk een TUSA puzzelformulier mee. Kijk rond, vul de juiste antwoorden in en win?! Wat je kan winnen? Dat zie je als je de puzzel hebt opgelost.

Tot ziens op Duikvaker!

Duikvaker 2022

Wanneer:
zaterdag 2 april van 10 tot 18 uur

zondag 3 april van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 14,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB22 (geldig tot en met 1 april). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Dry Bag ter waarde van 79 euro.
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

En ook bij DuikeninBeeld staat er van alles op het programma!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Vergeet vooral ook niet een kijkje te nemen in onze foto-expo waar onderwaterfotografen hun foto exposeren plus het verhaal achter de foto.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief