Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Veel nieuws bij AmilcoSports op Duikvaker!

Je kunt de stand van AmilcoSports nauwelijks missen op Duikvaker. Sterker nog, dit jaar staat de distributeur van Suunto, Bare, Aqua Lung, Ursuit en Metalsub zelfs met twee stands op de duikbeurs.

Joep Mol van Amilco is duidelijk: «Duikers, snorkelaars, freedivers en andere geïnteresseerden mogen de Duikvaker niet missen. Het is immers DÉ beurs voor deze doelgroep in de Benelux. Van reizen tot info over materialen, alles is er te vinden.»

Redenen genoeg om een kijkje te nemen bij AmilcoSports. Er zijn volop nieuwe producten zoals een wel zeer bijzonder stabjacket van Aqua Lung, de Outlaw. Suunto presenteert de nieuwe Suunto Eon Core met al zijn mogelijkheden. Bare maakt de natpakkenlijn compleet met de nieuwe Celliant® technologie. Metalsub zal dit jaar met een nieuwe handlamp komen en Ursuit toont alle (beroeps) droogpakken.

AmilcoSports vind je deze editie van Duikvaker in twee hallen:
Hal 2 Stand nummer 222
Hal 1 Stand nummer 164 – Ursuit

Kaarten met 20% korting en kans op een Scubapro-tassenset
Bestel nu je kaarten voor het leukste duikevent van 2018! Met de kortingscode van DuikeninBeeld krijg je in de voorverkoop maar liefst 20% korting én maak je kans op een Scubapro-tassenset ter waarde van 185 euro. Klik hier voor de code.

Interactief programma op de stand van DuikeninBeeld
Ook dit jaar draait het op de stand van DuikeninBeeld om ‘meedoen’. Schuif aan bij de thematafels met leuke onderwerpen en interessante specialisten. Bepaal welke foto’s in de Dynamische Foto-expo blijven hangen – stem en maak kans op een Cressi rugzak. En ga met jouw favoriete product op de foto in onze fotolijst – wie weet win je het product. En… krijg je onze nieuwsbrief nog niet, meld je aan en maak kans op een leuke prijs. Klik voor het programma.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief