Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Een duik met de Vierlingh

Het is lente, tijd voor de eerste bootduik met Mobydivers! Ricardo ging naar Zeeland en dook in de Oosterschelde met zijn camera. Bekijk zijn foto’s!


Datum: 26-3-2017
Duiklocatie: Oosterschelde

duikreport-call-to-action-350x85

Het is lente, tijd voor de eerste bootduik met Mobydivers!

Ricardo_Kleinjan_DSCI0536-48820

Wat een geluk hadden we met zowel het weer als het zicht in de Oosterschelde! We doken twee keer net buiten de haven van Bruinisse op de afloop van een zandplaat en een mossel hangcultuur! De eerste duik op de hangcultuur gaf nog niet veel leven weer maar wel een redelijk zicht en aardig wat kelp achtig zeewier wat het geheel een oceaan achtig tintje gaf!

Ricardo_Kleinjan_DSCI0502-48820

Ricardo_Kleinjan_DSCI0581-48820

De tweede duik was een echt slakken walhalla van vlokslak tot harlekijn slak beiden kwamen in overvloed voor! Het waren twee schitterende duiken waarmee ik weer een stapje verder ben gekomen met mijn hobby fotografie.

Let the summer begin!

Zeeland is wakker.

Groet,

Ricardo Kleinjan

Ricardo_Kleinjan_DSCI0585-48820

Ricardo_Kleinjan_DSCI0525-48820

Dit bericht delen

Ricardo Kleinjan

Mijn naam is Ricardo Kleinjan een erg enthousiaste duiker al sinds 2011! Geen duik gaat voorbij zonder mijn camera, dubbelset en een gezonde dosis onderwaterleven. De meeste duik uurtjes worden gespendeerd in Zeeland, ik hou enorm van macro critters. Tevens ben ik erg geïnteresseerd in het technische duiken en hoop ik langzaam door te kunnen groeien. Tot die tijd leg ik alles keurig vast op de gevoelige plaat. Ik interesseer mij erg in het filmen maar voornamelijk ook fotografie onder water. ik hoop met mijn beelden een heel mooi verhaal te gaan vertellen over de boeiende onderwaterwereld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *