Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker Thematafel – Een snoot? Gebruik ‘m goed!

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafels op de stand van DuikeninBeeld. Onderwaterfotograaf René Weterings neemt je mee in de ‘geheimen’ van de snoot.

Viermaal werd hij al Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie – René Weterings! Met zijn tips til jij je onderwaterfoto’s naar een nog hoger niveau! Aan de Thematafel gaat hij het hebben over ‘snootfotografie’.

Een snoot is een hulpmiddel dat kán helpen om jouw onderwaterfoto’s naar een ander niveau te tillen. Maar waar begin je dan? En bij welk soort foto’s kun je een snoot gebruiken? Wat zijn de voordelen? Misschien zijn er ook nadelen? Tegen welke problemen loop je aan?

Er zijn genoeg vragen die over het gebruik van een snoot gesteld kunnen worden. De wereld van snootfotografie is groter vaak gedacht wordt.

Schuif bij de Thematafel aan en praat mee over de toepassing van snoots in onderwaterfotografie. René zal daarbij ook de nodige voorbeelden laten zien. Of je nu al een snoot gebruikt of dat het een geheel nieuw iets voor je is, je bent bij deze uitgenodigd om aan te schuiven!

Wanneer?

zaterdag 12:00 uur
zondag 12:30 uur
(tijden onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 2

Duikvaker 2022

Wanneer:
zaterdag 2 april van 10 tot 18 uur

zondag 3 april van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 14,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB22 (geldig tot en met 1 april). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Dry Bag ter waarde van 79 euro.
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

En er staat nog veel meer op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief