Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

25 jaar Diving Holidays – dat wordt gevierd op Duikvaker!

Diving Holidays bestaat 25 jaar! En dat viert de duikreisspecialist ook op Duikvaker!

Zoals ieder jaar vind je Diving Holidays weer op haar vertrouwde plek in Hal 2 van de Duikvaker beurs 2020. Op stand 214 zijn wij aanwezig om met je mee te denken voor een komende duikvakantie! Bekijk de videobeelden op onze stand en tal van prachtige aanbiedingen in ons speciale beursmagazine. Neem het magazine gratis mee naar huis!

Op onze stand zijn agenten aanwezig uit Gozo, Indonesië en de Filipijnen om je meer te vertellen over de bestemming, het reizen, het resort en natuurlijk het duiken daar! Dit jaar hebben wij een extra feestelijke editie op de beurs, want Diving Holidays bestaat 25 jaar!! Al sinds 1995 zijn wij de duikreisspecialist voor bijzondere duikreizen wereldwijd.

Deze Duikvaker komen onze vrienden van Ritual Dive (Gozo), Seaquest Dive Centers en DevOcean Divers (Filipijnen), Mimpi Indah Resort, Alor Divers, Divine Diving en de vier hotels van Gangga Divers; Lotus Bungalows, Villa Almarik, Gangga Island resort en Papua Paradise (Indonesië) overgevlogen naar Nederland om jullie alle informatie te geven uit eerste hand.

De Thalassa Dive Resorts vind je zoals gewend weer gezellig naast ons op hun eigen stand. Daarnaast adviseren Patricia en Irene je graag over alle diverse mogelijkheden voor de invulling en bestemming van je perfecte duikvakantie. Op onze website vind je ons hele aanbod.

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief