Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker Thematafel – Hoe zichtbaar ben jij?

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafels op de stand van DuikeninBeeld. Hoe zichtbaar ben jij onder en boven water?

Foto: Melvin Redeker.
Bas Poelman IMG_4296 (002)
deco boei reel stock, Marloes lr2100

Hoe zichtbaar ben jij? Vraag het de gemiddelde duiker en hij zal zeggen: ‘Mijn buddy kan me zien onder water en andersom’. Belangrijk maar zichtbaarheid gaat veel verder dan dat!

Stel jezelf de vraag: “Hoe zichtbaar ben ik voor andere watergebruikers?” Want geloof ons, een zwarte kap aan het wateroppervlak die ook nog eens door de beweging van het water aan het zicht wordt onttrokken, is een risico. Veiligheidsexpert en duikinstructeur Bas Poelmann weet hoe belangrijk het is dat je onder en boven water zichtbaar bent, en ziet ook dat het in veel duikopleidingen niet de aandacht krijgt die het verdient.

Aan de Thematafel gaat hij met jou hierover in gesprek. Hij vertelt over de risico’s maar vooral ook hoe je die risico’s tot een minimum beperkt. En dat kan op vele manieren – materialen, trainingen en een grote brok gezond verstand zijn onmisbaar. Maar hij is ook erg benieuwd naar hoe jij en anderen dat doen – schuif je aan?

Wanneer?

zaterdag 12:30 uur
zondag 11:00 uur
(tijd onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief