Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Fotowedstrijden

Dynamische fotowedstrijd 2018 – Stem nu!

De DuikeninBeeld Dynamische foto-expo 2018 op Duikvaker is ten einde. Een vakjury heeft de winnaars in de categorie NL en Buiten NL gekozen. Maar wij zijn ook benieuwd wat jouw favorieten zijn! We gaan online door. Stem nu!

Foto: Eric Madeja, winnaar Buiten Nederland op zondag

Je kunt tot en met 28 februari stemmen. Je mag op meerdere foto’s stemmen, maar je kunt per IP-adres maar eenmaal op een foto stemmen.*

Je maakt ook kans op een Palm Mesh Bag van Cressi. Daarvoor moet je de foto of foto’s delen op Facebook. Zorg dat de foto Openbaar wordt gedeeld en plaats daarbij de tag #dib2018

Stemmen en delen kan tot en met 28 februari 2018.

Als je de galerie opent, zie je miniaturen van de foto’s. Klik op een miniatuur om de foto in zijn geheel te openen en te stemmen. Je kunt vervolgens door de diavoorstelling heen lopen.

*Als je meerdere foto’s mooi vindt, kun je op meerdere foto’s stemmen. Maar… als bijvoorbeeld een huisgenoot of collega gebruikmaakt van internet via hetzelfde IP-adres en op dezelfde foto’s wil stemmen, dan lukt dat niet. In dat geval zou de tweede stemmer bijvoorbeeld via 3G of 4G op een mobiel apparaat kunnen stemmen. Deze IP-beperking is ter beveiliging tegen bots.

 

DE STEMPERIODE IS VOORBIJ… KLIK VOOR DE WINNAAR OF VOOR ALLE FOTO’S UIT DE EXPO.

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief