Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Hoe kies je een droogpak? | Thematafel Duikvaker 2024

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafel op de stand van DuikeninBeeld.

Denk jij er wel eens over om droog te gaan duiken? Maar vraag je je af waar je allemaal rekening mee wilt of zelfs moet houden? Joep Mol neemt je mee en vertelt je over de voor- en nadelen zodat jij straks weet wat je kiest.

Wat is een Thematafel?

De Thematafel is een onderdeel van de stand van DuikeninBeeld op Duikvaker. Er staan er twee en om elk heel en half uur zit er gedurende 45 minuten een specialist op zijn of haar gebied aan de Thematafel – de thema’s zijn gevarieerd! Jij kunt aanschuiven, vragen stellen, meedoen, meepraten, je eigen ervaringen delen of lekker luisteren. Je hoeft je niet aan te melden, schuif lekker aan!

Foto: BARE/Martin Strmiska
Ursuit_2019
Bas Poelmann

Ben jij van plan droog te gaan duiken, maar zie je door de droogpakken het water niet meer? Dat snappen wij heel goed. Alleen al in het Droogpakoverzicht vind je legio pakken. Heel handig als startpunt, maar belangrijk is wel dat je weet wat voor duiken je (ook in de toekomst) gaat maken en ook wat jij belangrijk vindt.

Ga je voor trimaliminaat, of toch liever neopreen? Wil je een metalen rits of een kunststof rits? Neoprenen seals of latex? Misschien in de toekomst ook droge handschoenen? Hoe zit het met onderkleding? En zo kunnen we nog wel tig vragen bedenken. Maar om een keuze te maken moet je natuurlijk wel weten wat de voor- en nadelen zijn.

Droogpakexpert Joep Mol geeft aan de Thematafel antwoord op al dit soort vragen. Met maar een doel… dat jij een droogpak kiest dat past bij jou en de duiken die je wilt maken. Schuif aan, stel je vragen, luister naar de tips en ga daarna eens op Duikvaker bij de verschillende stands rondkijken. 

Wanneer?

zaterdag 11:30 uur
zondag 13:30 uur
(tijden onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Joep Mol profiel 2

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief