Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duik in de toekomst op Duikvaker 2018

Op Duikvaker 2018 neem je een duik in de toekomst. Op 3 en 4 februari 2018 kijk je vooruit naar wat duiken en de onderwaterwereld je gaan brengen – het komende seizoen en in de toekomst.


Tijdens de 26ste editie kijken we samen met jou vooruit -natuurlijk naar de volgende duikvakantie, de nieuwste duikcomputer en je volgende opleiding, maar ook naar een toekomst waarin de oceaan nog blauw en vol leven zal zijn. Ten minste als we daar met z’n allen nu voor gaan. Hoe? Dat zie je in het paviljoen van SummerLabb.

Vernieuwing
Patrick van Brienen, organisator van het duikevent, vraagt zich hardop af: «Is er over 10 jaar nog wel een duikwereld waar je kunt genieten van kleurige vissen en mooi koraal? Ook onder water zijn de invloeden van klimaatverandering duidelijk merkbaar, en de verandering van het ecosysteem voltrekt zich misschien wel sneller dan we ons realiseren.»

Duikvaker is dan ook een samenwerking aangegaan met SummerLabb, de rondreizende Stad van de Toekomst van Jan Douwe Kroeske. Samen slaan zij een brug tussen de duikwereld en vernieuwer. Grote en kleine bedrijven, universiteiten en organisaties zoeken innovatieve, out-of-the-box oplossingen om de onderwaterwereld gezond te houden – van lokale plassen via de Noordzee tot verre oceanen.

Op Duikvaker 2018 krijg je een sneak preview van wat de toekomst zal brengen. Maak kennis met innovatieve ontwikkelingen die een kleurrijke toekomst vol leven tot doel hebben.

Foto: Edwin van der Sande

Nieuwe producten, verrassende reizen en fascinerende presentaties
Meer dan 100 standhouders uit eigen land en alle hoeken van de wereld zijn op Duikvaker 2018 van de partij en presenteren hun producten voor recreatieve en technische duikers en snorkelaars. Zij laten je kennismaken met de duikmaterialen voor het komende seizoen waarmee duiken nog leuker en veiliger wordt. Reisorganisaties en duikcentra laten je ruiken aan tot de verbeelding sprekende bestemmingen met koud en warm water, en duikscholen praten je bij over de nieuwste ontwikkelingen en misschien wel jouw volgende stap op het gebied van opleidingen.

Ruim 80 sprekers staan samen met de standhouders garant voor een spetterend weekend. Voor elke duiker en snorkelaar is er iets wils – van presentaties en workshops, van filmvertoningen tot foto-exposities, van thematafels tot natuurbeleving. Van Brienen: «Alles voor duiken vind je verspreid over drie hallen op Duikvaker. Ook in 2018 hét begin van je duikseizoen en ik hoop ook van een toekomst met een gezonde onderwaterwereld.»

Early bird!
Noteer 3 en 4 februari nu in je agenda. Je kunt al kaarten bestellen. Als early bird krijg je maar liefst 3,50 euro korting op de entreeprijs. Bestel je kaarten nu!

Duikvaker vindt plaats op 3 en 4 februari 2018 in Expo Houten. Blijf op de hoogte via de Duikvaker website, Duikvaker op Facebook en op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief