Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker Thematafel – Meer zien? Dat kan!

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafels op de stand van DuikeninBeeld. Bas en Mirjam van der Sanden laten je ontdekken hoe je meer kunt waarnemen tijdens het duiken. Wedden dat je tijdens je volgende duik (nog) meer ziet?

Bas en Mirjam, bekend van Onderwaterbiologie.nl, zijn vaste gasten aan de Thematafels van DuikeninBeeld op Duikvaker, ook dit jaar weer! Zij nemen je mee op een ontdekkingstocht. Want zo zeggen ze zelf: “Onze missie is om duikers te enthousiasmeren voor het leven in de zee.”

Om meer te ontdekken heb je zintuigen nodig. Onder water zijn dat vooral de ogen. Het gaat erom wat je ziet. Nu is het je vast opgevallen dat het ene buddypaar hele andere dingen waarneemt dan het andere. Hoe dat komt? En hoe kun je ook echt meer gaan zien? Dat is precies wat Bas en Mirjam je gaan vertellen aan de interactieve thematafel ‘Meer zien? Dat kan!’

Verrijk je duikbeleving.

Ook leuk! Je kunt dezelfde dag bij Bas en Mirjam aan een Thematafel over zeepaardjes aanschuiven!

Wanneer?

zaterdag 10:30 uur
(tijd onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief