Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Hoe maak je mooie groothoekfoto’s? | Thematafel Duikvaker 2024

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafel op de stand van DuikeninBeeld.

Vind je groothoekfoto’s ook zo mooi? Maar vind je het best lastig om ze zelf te maken? René Weterings geeft je handige tips. Schuif aan, praat mee en stel vragen!

Wat is een Thematafel?

De Thematafel is een onderdeel van de stand van DuikeninBeeld op Duikvaker. Er staan er twee en om elk heel en half uur zit er gedurende 45 minuten een specialist op zijn of haar gebied aan de Thematafel – de thema’s zijn gevarieerd! Jij kunt aanschuiven, vragen stellen, meedoen, meepraten, je eigen ervaringen delen of lekker luisteren. Je hoeft je niet aan te melden, schuif lekker aan!

Vijfvoudig Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie René Weterings deelt zijn kennis graag met jou! Met zijn tips til jij je onderwaterfoto’s naar een nog hoger niveau! Aan de Thematafel gaat hij het hebben over het maken van aantrekkelijke ‘groothoekfoto’s’ onder water.

Volgens René is groothoekfotografie bij uitstek geschikt om in beeld te brengen hoe mooi het onderwaterleven kan zijn. Zeg nou zelf, wie geniet er nou niet van een prachtige, kleurrijke foto van bijvoorbeeld een mooi koraalrif, de Zeeuwse mosselhangcultuur, een snoek of een walvishaai?

Groothoekfotografie omvat een aantal belangrijke factoren die een foto tot een knaller kunnen maken. Maar hoe pak je dat aan? Waar kun je op letten? Wat is de aanpak van René?

Schuif aan en praat mee over hoe je mooie groothoekfoto’s kunt maken in Nederland óf op die mooie reisbestemming. René zal ook enkele foto’s van verschillende deelnemers bespreken. Neem gerust een foto mee op USB-stick!

Misschien maak je zelf al mooie groothoekfoto’s of kun je handige tips gebruiken? Je bent bij deze uitgenodigd om aan te schuiven en mee te praten!

Wanneer?

zaterdag 11:00 uur
zondag 15:00 uur
(tijden onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

RENE_WETERINGS_Profielfoto_Curacao2022

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief