Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Natuur

DuikeninBeeld op Nature Talks – een dag vol natuur onder water!

Op zondag 12 november is er voor de tweede maal een speciaal onderwaterprogramma tijdens Nature Talks, het jaarlijkse festival voor natuurfotografen. En dat gaat gebeuren in de DuikeninBeeld-zaal, waar bekende Nederlandse fotografen en -filmers boeiende presentaties zullen houden en ook twee toonaangevende buitenlandse fotografen hun opwachting zullen maken. Dit wil je niet missen!

naturetalks_laag
Nature Talks is op twee dagen, zaterdag 11 en zondag 12 november. Op beide dagen zijn er diverse parallelle programma’s waarin natuurfotografie en natuurfilm van diverse kanten worden belicht. Ook de onderwaterfotografie en -film! Op zondag heeft DuikeninBeeld een boeiend én interactief programma* voor je samengesteld met niet de minste fotografen en filmers (klik op de link voor uitgebreide info per spreker):

Peter de Maagt neemt je mee naar de ijskoude wateren in de poolstreek. Ron Offermans vertelt meer over de technieken en materialen die je nodig hebt wanneer je in frisser (= niet-tropisch!) water fotografeert, en praat je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwaterfotografie in het algemeen. Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie Raymond Wennekes duikt onder in het Nederlandse water. Filmmaker Peter van Rodijnen van Onderwaterbeelden.nl stelt je voor een keuze: ‘Schaatsen of duiken’.
Nieuw dit jaar is een speciaal interactief blok met de titel ‘Het ONK Onderwaterfotografie vanuit het perspectief van de jury met Gertjan Eg, die de jury voorzat.

Marco Colombo

Speciale gasten – exclusief voor DuikeninBeeld
Nature Talks haalt twee buitenlandse fotografen naar het festival: de Italiaanse fotograaf Marco Colombo die is gespecialiseerd in onderwaterfotografie in Europees zoet en zout water, en de Poolse fotograaf Bartosz Strozynski, die vooral onder extreme omstandigheden indrukwekkende beelden maakt. Deze twee fotografen verzorgen exclusief voor DuikeninBeeld een op onderwaterfotografen gericht hoofdprogramma aan het eind van de zondag.

Bij alle programma-onderdelen staat naast het indrukwekkende beeldmateriaal interactie met het publiek voorop. Je hebt alle mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers.
Tussen de diverse programma-onderdelen in is volop gelegenheid om met andere fotografen en geïnteresseerden van gedachten te wisselen. Ook kun je andere presentaties (buiten het DuikeninBeeld-programma) van bekende natuurfotografen bijwonen of de fotobeurs bezoeken. Het wordt een inspirerende dag waarin beleving en de natuur centraal staan.

Het dagprogramma begint om 10.30 uur en duurt tot circa 16.15 uur. Het hoofdprogramma start om 17 uur en duurt tot uiterlijk 19 uur. Tijden onder voorbehoud.

Het programma*:
10:30-11.15 Peter de Maagt
11.45-12.30 Het ONK Onderwaterfotografie 2017 vanuit het perspectief van de jury
13.00-13.45 Peter van Rodijnen
14.15-15.00 Ron Offermans
15.30-16.15 Raymond Wennekes
17.00-19.00 Hoofdprogramma met Marco Colombo en Bartosz Strozynski

Peter de Maagt

Locatie
De Reehorst, Bennekomseweg 24, Ede

Tickets
– Basisticket voor het dagprogramma (je hebt toegang tot de DuikeninBeeld-zaal tot en met 17 uur en de presentaties in de andere zalen, met uitzondering van de hoofdsprekers) – Prijs 20 euro
– Basisticket voor het dagprogramma (als boven) plus het DuikeninBeeld-hoofdprogramma met Marco Colombo en Bartosz Strozynski – Prijs 30 euro

De presentaties in de DuikeninBeeld-zaal tot 17.00 uur maken deel uit van het basisprogramma van Nature Talks. Met een basisticket heb je toegang tot alle onderdelen van het basisprogramma (dus ook buiten het onderwater-deel).

Tot en met 30 september krijg je 10 procent korting bij bestelling van Nature Talks-tickets (m.u.v. los ticket voor fotobeurs). De kortingscode is dib_talks2017

KLIK HIER OM JE KAARTEN TE RESERVEREN!

Let op! Als je een presentatie wilt bijwonen, zorg dat je op tijd bij de zaal aanwezig bent. 

Vol programma 
Wil je meer weten over Nature Talks in het algemeen en de vele andere presentaties tijdens het festival, neem een kijkje op de website van Nature Talks. Het totale programma is enorm! Er lopen meerdere programma’s parallel aan elkaar over een veelheid aan vormen van natuurfotografie en -film. Ook zijn er workshops, masterclasses, een expositie en een fotobeurs. Een weekend vol fotografie dus!

* Het programma is nog onder voorbehoud.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief