Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Natuur

Bartosz Strozynski – Underwater Obsession op Nature Talks

Op zondag 12 november organiseert DuikeninBeeld op Nature Talks 2017, het festival voor de natuurfotograaf, een speciaal programma waarin de onderwaterwereld centraal staat. Met binnen- en buitenlandse onderwaterfotografen en -filmers. Fotograaf Bartosz Strozynski is één van de speciale gasten in het hoofdprogramma.

Wanneer je naar de natuurfoto’s van Bartosz Strozynski kijkt, lopen de koude rillingen over je rug. Is het niet vanwege het feit dat hij in ijskoude arctische wateren heeft gelegen om, onder andere, ijsberen, beluga’s en zeeluipaarden te volgen en vast te leggen op de gevoelige plaat, dan toch wel omdat hij op zeer korte afstand het verborgen leven van alligatoren in beeld heeft gebracht. Dat kenmerkt Bartosz, hij wisselt met ogenschijnlijk gemak tussen diverse ruige omstandigheden om beelden te maken zoals hij ze vooraf heeft gevisualiseerd. Laat je mee onderdompelen in de extreme onderwateravonturen zoals Bartosz die heeft beleefd.

  
  

Over de fotograaf
Om in natuurtermen te blijven kan je Bartosz Strozynski, die zijn roots heeft in Polen, het beste omschrijven als een heuse duizendpoot. Hij staat bekend als natuurfotograaf. Maar daarnaast is hij filmmaker, componist, tekstschrijver, performer, auteur en producer van verschillende multimediaprojecten die hij zelf heeft opgestart. Bartosz laat daarmee zien dat hij niet in hokjes denkt. Dit komt zeker tot uiting in zijn werk. Een goed gevulde prijzenkast, met aansprekende awards, laat zien dat hij uitblinkt in zijn hele scala aan activiteiten en projecten.

Bartosz zal in het hoofdprogramma in de DuikeninBeeld-zaal een presentatie geven met de titel Underwater Obsession. Niet alleen zal hij spectaculaire foto’s laten zien, maar ook zal hij meer vertellen over de totstandkoming ervan. En je mag hem de hemd van het lijf vragen!

Wil je erbij zijn? Of wil je meer informatie over het DuikeninBeeld-programma op Nature Talks? Klik hier.

Dit bericht delen

Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

1 reactie

  1. wauw. echt cool

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *