Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Alles over Suunto op Duikvaker

Kom naar de stand van Suunto op Duikvaker. De specialisten vertellen je alles wat je over de hoogwaardige producten voor elke duiker wilt weten.

Over de duikcomputers van Suunto valt veel te vertellen! En dat doen de mensen van Suunto maar al te graag! Want weet je dat Suunto voor elk type duiker een duikcomputer heeft? Technisch of recreatief, simpel of met alle toeters en bellen. Bij Suunto vind je precies wat bij jou en je duiken past!

Ook interessant is de meest recente software-update voor de Suunto Eon Steel, Suunto Eon Core en Suunto D5. Deze update biedt nog meer gebruiksvriendelijkheid op het gebied van personaliseren en instellen van je duikcomputer. Dit doe je vanaf nu namelijk gewoon vanaf je telefoon.

Je vindt Suunto op stand 218.

Duikvaker 2022

Wanneer:
zaterdag 2 april van 10 tot 18 uur

zondag 3 april van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 14,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB22 (geldig tot en met 1 april). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Dry Bag ter waarde van 79 euro.
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

En ook bij DuikeninBeeld staat er van alles op het programma!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Vergeet vooral ook niet een kijkje te nemen in onze foto-expo waar onderwaterfotografen hun foto exposeren plus het verhaal achter de foto.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief