Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker 2020 – Duiken bij de brandweer

Inspiratie, informatie en interactie! Brandweerduiker Ferry Schram vertelt over zijn vak in en aan het water van Amsterdam en omgeving.

Ferry Schram is naast recreatief en technisch duiker c.q. instructeur ook werkzaam bij Brandweer Amsterdam-Amstelland als brandweerduiker. Inmiddels is hij ook het traject naar duikinstructeur binnen de brandweer gestart.

Met het duikteam zet hij zich in voor het redden van mens en dier in deze waterrijke regio. Zijn werk kent veel verschillende aspecten – mooi en minder mooi. Wat komt er kijken bij het werk van een brandweerduiker? Hoe gaat zo’n inzet? Hoe diep mogen ze? Waarom zitten ze aan een lijn? Wat voor materialen gebruiken ze? Schuif aan bij Ferry aan de Thematafel. Hij geeft antwoord op je vragen en vertelt over zijn werk als brandweerduiker. En ben je geïnteresseerd in het beroep van brandweerduiker in Amsterdam of elders, hij helpt je op weg.

Wanneer?

zaterdag 12.00 uur
(tijd onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief