Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken

Zoektocht naar vermiste kotter WR6 ‘Pieter Albert’ | Video

Stichting Onderzoek Maritiem Vermisten doet belangrijk werk. Filmer Jan Jaap Tijsen legde in een docu de zoektocht naar het wrak van de WR 6 ‘Pieter Albert’ vast.

Stichting Onderzoek Maritiem Vermisten onderzoekt de verhalen en gebeurtenissen achter de scheepswrakken, met name vissersschepen, die rusten op de bodem van de zee. Hun toegewijde missie is het opsporen van verdwenen vissersschepen en families antwoorden te geven over hun vermiste dierbaren. Ze voeren gedegen onderzoek uit en werken nauw samen met maritieme experts, nabestaanden, autoriteiten en gespecialiseerde duikploegen om de waarheid achter deze maritieme mysteries te achterhalen.

Wij hebben de zoektocht naar de WR6 “Pieter Albert” gevolgd van dag 1 tot nu. Helaas is het wrak tot op heden nog niet ontdekt. Maar er zijn wel een aantal andere schepen geïdentificeerd tijdens deze zoektocht. Bijvangst zullen we maar zeggen.

In onze ‘docu’ zie je hoe Stichting OMV te werk gaat. We laten beelden zien uit de jaren 60 en we zien hoe Wrakduikteam Zeester te werk ging rond het eiland Helgoland.

De zoektocht naar de WR6 gaat door…

IMG_4500-130710

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief