Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Het verhaal achter de foto

Ultieme vrijheid!

Een wrak voor jou alleen. Blauw water overal om je heen. Dat is de ultieme vrijheid. Dit is het verhaal achter de foto van Lisa Kremeier.

Komt de foto je bekend voor?
Dat kan… dit is één van de 24 foto’s die in onze foto-expo op Duikvaker 2024 hingen.

Mangel Halto is een bekende kantduikplaats op Aruba. Niet alleen duikers en snorkelaars maken graag gebruik van dit mangrovegebied met kleine strandjes, maar ook de lokale bevolking geniet van dit prachtige stuk natuur.

Vanaf het strandje of het duikplateau zwem je zo naar het rif, maar ook naar een wrakje dat op ongeveer 13 meter diepte ligt. Vanwege de ondiepe zandbodem is het een goede duikplaats voor beginnende duikers die hier bij het wrak toch een bijzondere duikervaring kunnen opdoen.

Voor freedivers is het wrak een mooi doel voor een duik en de diepte is met enige training voor velen te doen. Een freediver in combinatie met een wrak is voor mij een favoriet plaatje.

Camera en instellingen

Camera: Canon 5D M4
Lens: 15mm fisheye
Flitser(s): natuurlijk licht

Het verhaal achter de foto

Dat beelden vaak meer zeggen dan duizend woorden, staat buiten kijf! Maar soms kan een verhaal het beeld ook versterken. In deze serie vertellen onderwaterfotografen het verhaal achter de foto – hun beleving of de techniek!

Heb jij ook zo’n foto met of zonder een mooi verhaal? Plaats de foto in je album in de fotogalerie. Nog geen eigen album? Registreer je, upload een foto en je hebt een persoonlijk album.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief