Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Win een supercoole instructeurskit bij OCEAN REEF | Duikvaker 2024

Duikliefhebbers opgelet! Ben jij klaar voor een revolutie in duikinstructie? Maak kans op de OCEAN REEF Instructeurskit ter waarde van 1849,00 euro tijdens Duikvaker op zondag 4 februari!

Wat maakt SCUBA Instructeur 2.0 zo speciaal?

Communicatie onder water is normaal gesproken beperkt tot handsignalen, geluidsignalen en lichtsignalen of het gebruik van schrijfleitjes. Maar stel je voor dat je directe spraakfeedback kunt geven aan je cursisten onder water! Met de OCEAN REEF volgelaatmaskers en onderwatercommunicatiesystemen wordt dit mogelijk. Comfortabel duiken met een volgelaatmasker terwijl je instructies en feedback doorgeeft aan je cursisten, is nu super eenvoudig en effectief.

Wat kan je winnen?

Op zondag 4 februari maak je kans een fantastische OCEAN REEF Instructeurskit ter waarde van 1849 euro met:

– OCEAN REEF Neptune III volgelaatsmasker
– OCEAN REEF Mercury onderwatercommunicatie-unit
– OCEAN REEF M101A onderwaterontvanger

Maar dat is niet alles! Op zaterdag 3 februari verloten wij driemaal een te gekke OCEAN REEF rugtas ter waarde van €94,00 per stuk.

Hoe doe je mee?

Bezoek de stand van OCEAN REEF in HAL 1, standnummer 1b8, tijdens één van de beursdagen. Scan de QR-code van de desbetreffende loterij en zorg ervoor dat je aanwezig bent tijdens de trekking! Op zaterdag 3 februari om 13.00 uur trekken we de winnaars van de OCEAN REEF rugtassen. De trekking van de OCEAN REEF Instructeurskit vindt plaats op zondag 4 februari om 15.00 uur. Je hebt slecht 6 seconden om je te melden. Daarna wordt een nieue nummer getrokken. De Instructeurskit kun je uitsluitend winnen op vertoon van je instructeursbrevet.

Wat houdt je tegen? Duik in de toekomst van instructie met SCUBA Instructeur 2.0 – het kan zomaar jouw nieuwe avontuur worden!

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

2 reacties

  1. ik heb die OCEAN REEF rugtas 1 1/2 jaar geleden gekocht maar daar heb ik spijt van ritsen zijn nu al stuk

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief