Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker VirtualXpo

Stel je vraag aan Marco Borsato bij OCEAN REEF!

Een bijzondere gast op de stand van OCEAN REEF tijdens Duikvaker VirtualXpo is Marco Borsato. En jij kunt met hem in gesprek gaan over de duiksport.

Dat Marco Borsato een gepassioneerde sportduiker is, is voor velen geen geheim. Hij wordt niet voor niets de ambassadeur van de Nederlandse duiksport genoemd. Maar wat je misschien niet weet, is dat Marco super enthousiast is over zijn OCEAN REEF Full Face Mask met onderwatercommunicatie.

Op beide beursdagen van de DUIKVAKER VirtualXpo 2021 zal Marco een uur lang vragen over zijn duikhobby beantwoorden en zijn voorliefde voor het volgelaatmaskersysteem delen.

Vind je het leuk om met Marco in gesprek te gaan? Stuur dan nu je vraag in. Op beide dagen worden de 10 meest leuke vragen geselecteerd. Zit jouw vraag erbij, dan kun je deze zelf aan Marco stellen in een besloten ZOOM-sessie.

Heb je geen vraag maar ben je wel heel benieuwd naar wat Marco te vertellen heeft, dan kan je de sessie ook live volgen via Duikvaker VirutalXpo.

Duikvaker VirtualXpo


Duikvaker vindt anders dan anders online plaats – een VirtualXpo. Ook online is hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, op 6 en 7 februari 2021 de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel presentaties.

2 reacties

 1. He Marco
  Fijn dat je het duiken net als wij erg leuk vindt.
  Genieten, ontstressen, rust, een zijn met de natuur, fotograveren en filmen en vooral ook de gezelligheid aan de oppervlakte onder elkaar vinden wij leuk. Maar om communicatie in mijn fulltime face mask te zetten, nou nee. Handgebaren vindt ik genoeg.
  Duik al jaren met de oude en nu met de nieuwe ffmask en vindt het vooral fijn dat er niet geklept kan worden. Heb al meerdere keren gedoken met communicatie maar niet diep. Meestal waren dit kijk foto en film duikjes, tot 12 meter.
  Las dat jij wel met communicatie duikt, wat zijn jou ervaringen hiermee? Tevens de vraag blijft communiceren goed op diepte tot 50 mtr (diep dive)?
  Heb je een communicatie boei nodig?
  Groet, Peter.

  REAGEREN
  • Peter, alleen de vragen die via het formulier (klik op link in bericht) worden gesteld, worden door Ocean Reef meegenomen in de selectie. Dus wil je de vraag ook daar stellen?
   Zou zonde zijn als je vraag door hen niet wordt gezien.

   REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief