Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Win een Passport to Paradise op Duikvaker

Een reis winnen naar het paradijs? Het kan! Kom op Duikvaker naar Murex Dive Resorts en doe mee aan de quiz. Misschien win jij het Passport to Paradise.

Passport to Paradise is een unieke duikervaring waarmee je drie verschillende duikbestemmingen in één reis kunt ontdekken. Keuze uit 150 duiklocaties en met naadloze bootduiktransfers van resort naar resort hoef je geen duikmateriaal te drogen en in te pakken, heb je geen verspilde transferdagen, maar kun je gewoon ontspannen, genieten en duiken, duiken en duiken….

Noord-Sulawesi ligt in het Indonesische deel van de Coral Triangle en is een droombestemming voor iedere duiker. Indonesië heeft meer dan 500 koraalsoorten (dat is 75% van alle koraal soorten van de wereld) en meer dan 3000 verschillende vissoorten. In Indonesië kun je ook 6 van de 7 zee schildpaddensoorten zien en meer dan 30 soorten zeezoogdieren migreren via Indonesië. Een derde van alle dolfijn- en walvissoorten noemt Indonesië thuis. Ontdek de gigantische drop-offs van Bunaken Nationaal Park, word gehypnotiseerd door de meest kleurrijke koraalriffen van het eiland Bangka en laat je betoveren door de beste ‘muck’-duiken ter wereld in Lembeh Strait.

Bezoek ons het eerste weekend van februari tijdens Duikvaker in Houten (Stand 310 bij Dive & Travel) en neem deel aan onze prijsvraag. Een gelukkige deelnemer zal een Passport to Paradise pakket 9 nachten / 15 duiken winnen. De 9 nachten worden verdeeld over de 3 resorts met 5 duiken op iedere locatie. Transfers over land en overnachtingen met volpension zijn inbegrepen.

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief