Inloggen

Wachtwoord vergeten?

‘Weefine Smart Focus 2300’ bij DuikeninBeeld op Belgische Duiksportbeurs

Op zaterdag 17 en zondag 18 maart staat DuikeninBeeld op de Belgische Duiksportbeurs. Schuif aan voor fascinerende en interessante presentaties. René Weterings vertelt je alles over de Weefine Smart Focus 2300 – feiten én zijn eigen ervaring!

René Weterings kan je alles vertellen over deze alleskunner. De krachtige maar compacte WeeFine Smart Focus 2300 LED lamp is breed inzetbaar als videolamp, focuslamp en zelfs als fluorlamp! De lamp heeft een vermogen van 2300 lumen en een zeer egale stralingshoek van 100 graden. Een lamp waarmee je als fotograaf, filmer én gewoon als duiker alle kanten mee op kunt.

Schuif aan, luister, stel je vragen of deel je eigen ervaringen over deze multifunctionele lamp! Je bent welkom op zaterdag om 14.15 uur.

Aanschuiven en winnen!
Onder de mensen die aanschuiven bij een workshop of presentatie wordt aan het einde van de sessie een leuk cadeautje verloot. Vergeet niet je naam en e-mailadres op te geven wanneer je aan de tafel plaatsneemt. En zorg dat je aan het einde van de sessie nog aan de tafel zit!

Gratis
De presentaties, demo’s en workshops worden je gratis aangeboden door DuikeninBeeld in samenwerking met haar partners.

Meer informatie
Klik hier voor het volledige programma op de stand van DuikeninBeeld.

Wil je meer informatie over de Belgische Duiksportbeurs? Klik hier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief