Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duikvaker krijgt vorm… en hoe!

Duikvaker krijgt steeds meer vorm. De drie hallen vullen zich, het programma staat weer bol van de activiteiten en aan winacties op de beurs geen gebrek! Organisator Patrick van Brienen praat je bij.

We zijn al bijna in 2023 en dat betekent dat de Duikvaker eraan komt. Zet een cirkel om 4 en 5 februari 2023. We kijken uit naar de komende editie van de beurs. Alleen al omdat de beurs weer als vanouds plaatsvindt. Alle hallen van Expo Houten zijn weer gevuld met exposanten uit binnen- en buitenland. Onder onze exposanten veel bekende, maar ook veel nieuwe deelnemers. Wil je informatie over duiken op Cyprus, dan geeft het toerismebureau je graag antwoord op al je vragen. Ook bij de Canarische eilanden kun je terecht voor tips en adviezen. Het Bonaire Plein is uitgebreid met nieuwe duikscholen. Bovendien zijn veel duikscholen uit Egypte terug van weggeweest.

Activiteiten

Duikvaker 2023 staat bol van de activiteiten. PADI organiseert op beide dagen het PADI Member Forum, waar je over al het nieuws binnen PADI geïnformeerd wordt. Op de stand van Sea & Sea in hal 1 geven Peter Boots, Raymond Wennekes, Henny Blokvoort, Rob Aarsen en Filip Staes tips & tricks over onderwaterfotografie. Er is hier natuurlijk ook gelegenheid om vragen te stellen. En op de altijd gezellige stand van DuikeninBeeld kun je aanschuiven aan de thematafels of meedoen met de dynamsiche Foto-expo.
Het programma op het Duikvaker mainstage is weer uitgebreid met een paar sprekers en onderwerpen. Filip Staes, winnaar op het Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfoto en –film in de categorie zoetwater en “no-limits”, en Raymond Wennekes, ook meervoudig kampioen onderwaterfotografie, zijn als spreker toegevoegd. Daarnaast hebben we presentaties over duiken in Indonesië en worden alle highlights van Cyprus uitvoerig belicht.

Duikvaker vindt plaats op 4 en 5 februari 2023 in Expo Houten. Je bestelt je toegangsbewijs eenvoudig via www.duikvaker.nl. Tot 31 december geldt een vroegboekkorting van 20%. Alle informatie over de beurs lees je op de website.

Mooie prijzen

Er zijn ook mooie prijzen te winnen op Duikvaker. Wat dacht je van een droomreis van 9 dagen naar Indonesië? Of een ultra-exclusieve limited edition Atomics Aquatics T25 ademautomaat t.w.v. 2799 euro?! Niet zomaar prijzen en daarom alleen al een bezoek aan de beurs waard.

Blijf ons volgen via social media, de website of de nieuwsbrief voor meer informatie.In het weekend van 4 en 5 februari 2023 is Expo Houten het middelpunt voor iedereen die van de onderwaterwereld houdt. Kom je ook naar Duikvaker? Tickets kun je eenvoudig bestellen via www.duikvaker.nl. We kijken uit naar je komst.

4 reacties

  1. Beste Patrick,

    Is er geen fotowedstrijd zoals andere jaren?
    Gr Marc

    REAGEREN
  2. Can I also shop at this expo? Our only view new products?

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief