Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Kom naar Belgische Duiksportbeurs!

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart vindt de Belgische Duiksportbeurs plaats. Op een prachtige locatie van meer dan 2000 m² kan elke bezoeker alles vinden wat met duiken te maken heeft. En ook DuikeninBeeld is erbij!

BelgischeDuiksportbeurs

De Belgische Duiksportbeurs is de enige duikbeurs in België en natuurlijk vindt deze weer plaats in Kinepolis Antwerpen. De beurs is voor iedereen toegankelijk, zowel voor ervaren duikers als voor geïnteresseerden en aspirant duikers. Op de duikbeurs zullen er verschillende grote duikstanden te zien zijn. Zo zullen er duikclubs en federaties aanwezig zijn die een ruime waaier informatie bieden aan potentiële duikers. Bovendien zal de bezoeker er ook een ruim gamma aan duikmateriaal vinden en vele promotiestands van reisbureaus en duiklocaties in binnen –en buitenland.

Ook wij zijn er!
Ook DuikeninBeeld zal dit jaar met een stand aanwezig zijn. Kom bij ons langs! We zijn benieuwd naar jouw ideeën en ook kun je aanschuiven bij diverse experts die graag met je in gesprek gaan over fotografie, biologie, jeugdduiken, medische aspecten en veilig duiken.
Houd DuikeninBeeld in de gaten voor ons programma!

Presentaties en lezingen
Tijdens de tweedaagse beurs zullen er ook verschillende presentaties worden gegeven.
Voor up-to-date informatie en alle deelnemers, kijk op de website van de duikbeurs.

Gratis parkeren
De toegangsprijs bedraagt 12 euro en de bezoekers zijn welkom op zaterdag 18 en zondag 19 maart van 10 uur tot 18 uur. Bij Kinepolis is een ruime parking, waar je gratis kunt parkeren.

Tot 18 en 19 maart!

Dit bericht delen

Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *