Inloggen

Wachtwoord vergeten?

‘Groot spul’ bij DuikeninBeeld op Belgische Duiksportbeurs

Op zaterdag 17 en zondag 18 maart staat DuikeninBeeld op de Belgische Duiksportbeurs. Schuif aan voor fascinerende en interessante presentaties. Arjan Gunnink van EWDR neemt je mee naar de Galapagos, Cocos, Malpelo, Socorro en Guadelupe.

  

Arjan Gunnink van EWDR neemt je in drie kwartier mee van de Galapagos-eilanden naar Malpelo, Cocos, Socorro en Guadelupe. Stuk voor stuk duikbestemmingen die tot de verbeelding spreken. Niet alleen vanwege hun afgelegen ligging, maar zeker vanwege de rijkdom aan pelagische vissen: diverse soorten haaien in grote scholen, manta’s, grote en vooral veel vissen die allemaal op het voedsel afkomen dat met de stroming meekomt. Eén groot spektakel dat tot de verbeelding spreekt en dat je op je bucketlist kunt bij schrijven (als het daar al niet op staat!).

Schuif aan, luister ademloos, stel je vragen of deel je eigen ervaringen over deze unieke duikbestemmingen! Je bent welkom op zaterdag om 13.15 uur en op zondag om 15.15 uur.

Aanschuiven en winnen!
Onder de mensen die aanschuiven bij een workshop of presentatie wordt aan het einde van de sessie een leuk cadeautje verloot. Vergeet niet je naam en e-mailadres op te geven wanneer je aan de tafel plaatsneemt. En zorg dat je aan het einde van de sessie nog aan de tafel zit!

Gratis
De presentaties, demo’s en workshops worden je gratis aangeboden door DuikeninBeeld in samenwerking met haar partners.

Meer informatie
Klik hier voor het volledige programma op de stand van DuikeninBeeld.

Wil je meer informatie over de Belgische Duiksportbeurs? Klik hier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief