Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Blog / Instagram link in bio / Natuur

Wat een jaar was het bij Murex!

Het jaar zit er bijna op. Tijd om terug te kijken op wat er in 2023 allemaal gebeurd is bij Murex Resorts. We hebben niet stilgezeten.

Om te beginnen willen we ‘heel erg bedankt’ zeggen tegen al onze gasten, bezoekers, vrienden en iedereen die bij ons heeft verbleven in Manado of Bangka, iedereen die met ons heeft gedoken of gesnorkeld en iedereen die ons ondersteund heeft op welke wijze dan ook. Na een aantal moeilijke COVID-jaren en een rustige start in 2022, heeft 2023 al onze verwachtingen overtroffen. Daar kunnen we iedereen die daar een steentje aan heeft bijgedragen, niet dankbaar genoeg voor zijn.

In het begin van 2023 was eindelijk ons nieuwe duikcentrum en cameraroom klaar in Bangka. Het nieuwe kantoor & frontdesk zijn te vinden in datzelfde gebouw. Later is er een fantastisch mooi mural op geschilderd. Tegenwoordig ons vaste plekje om foto’s met gasten te maken.

Murex Bangka - Camera Room-4

Niet veel later werden in Murex Manado onze nieuwe Premium Deluxe bungalows afgebouwd. Deze ruimere en luxere bungalows zijn een mooie aanvulling op de andere bungalows en bieden een kijkje in de standaard naar toekomstige bungalows die gebouwd gaan worden in Manado.

En niet te vergeten hebben we ons 35-jarig jubileum gevierd. Inmiddels zijn er 3 generaties bij het familiebedrijf betrokken. Kleinkinderen van oprichter Dr. Batuna zijn inmiddels actief in het management.

Het jubileum hebben we op Bangka gevierd door 35 nieuwe ‘spiders’ te plaatsen op ons huisrif. Daaraan hebben we duizenden nieuwe koraalstekjes op aangeplant. Deze groeien snel en daarmee is een ‘kaal’ gedeelte op het huisrif weer mooi vol aan het groeien.

Mooie plannen voor 2024

Voor 2024 staan er ook weer allemaal mooi plannen op het programma. In Bangka zullen er nieuwe bungalows aan het strand bijgebouwd worden, nog mooier en luxueuzer, en er gaat ook een nieuw restaurant komen. Veel grote plannen dus en we kijken uit alle nieuwe gezichten, gasten en vrienden voor 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief